Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Den Helder

Vloer - Den Helder

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Den Helder?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anna Paulowna, Breezand, Callantsoog, Den Burg, Den Oever, Hippolytushoef, Huisduinen, Oosterend, Oudesluis, Schagerbrug, Slootdorp, t Zand, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Den Helder aanvragen

Recente vloerklussen uit Den Helder

woensdag 16 december 2020

Renovatievloer maken

Ik wil graag een offerte voor het maken van een renovatievloer. Het gaat om +/- 40 m2. Zie bijgevoegd bestand voor de maten.


Vloer leggen en vloeronderhoud
woensdag 25 november 2020

Egaliseren van een zandcementvloer tbv PVC lijmvloer

Ik will graag 85 m2 vloer laten egaliseren. De huidige leverancier geeft aan 2 tot 3mm te egaliseren waarbij ze denken dat het twee keer moet. Ik zie dat er ook dikker ge-egaliseerd kan worden. Ik ben benieuwd wat jullie kunnen en tegen welke prijs?


Vloer leggen en vloeronderhoud
vrijdag 20 november 2020

Betonvloer plaatsen

Wij willen een betonvloer laten aanleggen, buiten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 8x4 meter, waarvan 1 kant van 8 meter en 1 kant van ongeveer 3 meter aan het huis vast zitten. Hoe dik adviseren jullie de betonvloer te maken? Graag als optie aanbieden het compleet afwerken van de vloer. Uiteindelijk willen we een veranda of tuinkamer op de vloer gaan plaatsen.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen