Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Aalsmeer

Verwarming - Aalsmeer

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Aalsmeer?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aalsmeerderbrug, Kudelstaart, Rijsenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Aalsmeer aanvragen

Recente aanvragen uit Aalsmeer

zondag 10 januari 2021

Warmtepomp en vloerverwarming plaatsen

Het gaat om een casco commerciële unit die omgebouwd gaat worden naar een woning. Er is nog niks aanwezig en moet dus een warmtepomp + vloerverwarming aangelegd worden. Het appartement is 90m² groot.


CV en verwarming
woensdag 25 november 2020

45m2 infrarood vloerverwarming

Wij zijn geinteresseerd in infrarood vloerverwarming voor onze zolder. Onze woning is een moderne 2 onder 1 kapwoning uit 2008 met Energielabel A. Totale oppervlakte voor infrarood is 45m2, hiervan is 6m2 de nog te bouwen badkamer met een scheidingswand. De muren op de zolder heb ik gesloopt en het laminaat en ondervloer en radiatoren heb ik verwijderd. Is het mogelijk dat er infraroodverwarmingsfolie geplaatst worden onder de afwerkvloer, met behulp van gelamineerd materiaal zodat het is bestand is tegen vocht. Een bedrijf had verteld dat dit mogelijk is. Tevens zou ik indien adviseerbaar 3 zones willen hebben waarvan de temperatuur apart instelbaar is. Afwerkvloer is plak PVC, in de badkamer tegels. Volstaat 50 watt per m2 voor de slaapgedeelte en kantoorgedeelte? En hogere wattage per m2 voor de badkamer voor onder de tegels? Graag ontvang ik een offerte + installatiekosten + moderne thermostaat/thermostaten die ook via een smart app te bedienen is en graag met voer sensor staat deze alleen geactiveeerd wordt als er iemand loopt.


CV en verwarming
woensdag 11 november 2020

Vloerverwarming aanleggen

Wij hebben sinds enkele maanden een 2 onder 1 kapwoning gekocht met 15 zonnepanelen in Kudelstaart. Op de zolder wordt op 18 maart een dakkapel geplaatst en daarna (vanaf 25 maart) willen wij dat er 40m² vloerverwarming wordt geplaatst met water buizen. Daarna komt er nog een badkamer in. 40m² heb ik zelf uitgerekend. De exacte afmetingen krijg ik nog van de architect. Hierbij heb ik de oppervlakte waar het bed komt, kasten, badkuip, 50% van de douche niet meegerekend. Wij zijn dus geïnteresseerd in een vloerverwarmingssysteem (water) welke als hoofdverwarming moet fungeren en ingefreesd moet worden (dekvloer is beton). De 2 ruimtes (badkamer en slaapkamer/kantoor ruimte) moeten afzonderlijk qua temperatuur regelbaar zijn (indien mogelijk via een app). Ik stuur u ook een link mee met de tekeningen van de architect : https://we.tl/t-IbqJUhZK2t.


CV en verwarming
Offertes aanvragen