Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Woerden

Vloer - Woerden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Woerden?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bodegraven, Driebruggen, Harmelen, Kamerik, Linschoten, Nieuwerbrug, Noorden, Oudewater, Papekop, Waarder, Woerdense Verlaat of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Woerden aanvragen

Recente vloerklussen uit Woerden

vrijdag 20 november 2020

Betonvloer stal

We willen een laagje beton in een stukje stal. De onder vloer is van een laagje beton wat niet egaal is. Het wordt een schuurtje. Heel dik hoeft het niet ongeveer 5 cm. Afmeting 3.70 x 6.50 meter.


Vloer leggen en vloeronderhoud
maandag 16 november 2020

Vloer vervangen en vloerverwarming plaatsen

Oude linoleumvloer eruit, egaliseren dan vloerverwarming plaatsen en dan pvc erover. Gaat om een oppervlakte van 12 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²


Vloer leggen en vloeronderhoud
zondag 08 november 2020

Vloer woonkamer egaliseren

Wij willen graag de vloer in de woonkamer laten egaliseren. Betreft zo'n 60 m2. In de vloer zit vloerverwarming. Wij willen dit graag op korte termijn gerealiseerd hebben. In ons archief kwamen wij nog een foto tegen toen de vloerverwarming net gelegd was.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen