Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Woerden

Badkamer - Woerden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Woerden?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Bodegraven, Driebruggen, Harmelen, Kamerik, Linschoten, Nieuwerbrug, Noorden, Oudewater, Papekop, Waarder, Woerdense Verlaat of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Woerden aanvragen

Recente aanvragen uit Woerden

dinsdag 23 februari 2021

Douchecabine rookglas plaatsen

Ik ga verhuizen naar een nieuwbouwwoning. Daar zal ik graag een douchecabine met deur van rookglas willen laten plaatsen. Van 120 cm breedt 200 cm hoog. En zonder een opvangbak eronder. Zit namelijk al een putje in de vloer.


Badkamer en toilet
zondag 24 januari 2021

Renovatie van badkamer

Het gaat om een badkamer van 302x213 cm, 225 cm hoog. Zie bijgevoegde afbeeldingen voor het ontwerp dat we in gedachten hadden. Indien mogelijk graag in de offerte de volgende zaken opnemen: * Levering en installatie van een hangtoilet incl inbouwreservoir. * Levering en installatie van een doucheruimte met dubbele deuren, douchegoot, regendoucheset en thermostaat, afm ca 85x85 cm. * Levering en installatie van een ligbad van 180x80 cm incl badthermostaat, en handdouche. * Levering en installatie van een dubbele wastafel van ca 120 cm breed incl ondermeubel en kranen. * Levering en installatie van een radiator, afm ca 60x120 cm. * Levering en installatie van een brede spiegel met spiegelverwarming, afm ca 210x80 cm. * Plaatsing voorzetwanden (incl nissen) voor linkerwand (met toilet), achterzijde doucheruimte en rechterwand (met wastafel) (zie bijgevoegde ontwerpen). * Plaatsing haakse wand bij doucheruimte (zie bijgevoegde ontwerpen). * Levering en zetten van gerectificeerde wandtegels van 30x60 cm op alle wanden uitgezonderd de wand met de deur en achterwanden van de nissen (ca 21 m2). * Levering en zetten van natuursteenstrips op de wand met de deur en achterwanden van de nissen (ca 5 m2). * Levering en zetten van gerectificeerde vloertegels 30x60 cm (ca 5 m2). * Leidingwerk tbv sanitair en cv. Het aan- en afvoerpunt van de huidige waterleidingen zit in de linker hoek van de rechter wand (wand met de wastafel), de cv-leidingen lopen achter de voorzetwand aan de achterkant van de douchecabine (zie bijgevoegde ontwerpen). * Elektrische installatie van een stopcontact bij de wastafel. * Verlichting: levering en installatie van led stips langs de bovenzijde van de nissen en bovenzijde van de spiegel. Het slopen en afvoeren van de huidige badkamer hoeft niet meegenomen te worden in het aanbod. Het zou heel fijn zijn als u in de prijs van de verschillende onderdelen zoals opgesomd afzonderlijk kunt specificeren met een opdeling in materiaal- en arb


Badkamer en toilet
zondag 20 december 2020

Badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen leidingen, afvoeren , nieuwe vloer ( het betreft een balklaag de eerste verdieping ) 3 bij 3 meter en 2,5 meter hoog. 9M2 nieuwe vloer, eerst op de houtenvloer een vloer worden gestort (onderlaag). Details in overleg met de vakman.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen