Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiewerk - Tiel

Installatiewerk - Tiel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Installatiewerk laten uitvoeren in Tiel?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Dreumel, Echteld, Erichem, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel Avezaath Buren, Kerk Avezaath, Kerk Avezaath Tiel, Maurik, Meteren, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opijnen, Puiflijk, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Tiel

Recente aanvragen uit Tiel

donderdag 31 december 2020

Nieuw gasleiding aanleggen

Ik zoek een loodgieter die voorbereidend een nieuwe gasleiding kan aanleggen van CV naar (nieuwe) meterkast. De leidingen van buiten naar de meterkast (binnenzijde) zijn nog niet gerealiseerd.


Installatie- en leidingwerk
dinsdag 13 oktober 2020

Leidingwerk en elektrapunten tbv nieuwe keuken

5 januari 2021 ontvangen wij de sleutels van ons volgende huis. Hierin laten we o.a. de keuken vernieuwen. Nieuwe keuken incl. installatie wordt verzorgd door de keukenboer. Zij doen het leidingwerk en elektra echter niet. Het leidingwerk en elektrapunten van de keuken moet worden aangepast voordat de nieuwe keuken geplaatst kan worden. Zou jij dit kunnen doen? Dit zou in week 1 en week 2 kunnen van 2021. Het leidingschema hebben we al ontvangen: zie bijlage. Foto's van de huidige keuken en een plattegrond kan ik separaat toesturen. Enkele opmerkingen: - De meterkast bevindt zich in de hal naast de keuken en er is kruipruimte aanwezig. - Groepenkast wordt tevens geheel vernieuwd op 6 januari en verzwaard (3x25A), incl. een krachtgroep voor de inductie kookplaat. - M.b.t. de koof met spotjes: deze wordt door de keukenboer gemaakt. Door jou hoeft hiervoor alleen een gat gemaakt te worden in de buitenmuur met uiteinde van luchtafvoer + luchtrooster aan de buitenkant van de muur. Keukenboer sluit vervolgens de afvoerslang aan op de opening.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen