Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Tiel

Badkamer - Tiel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Tiel?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Dreumel, Echteld, Erichem, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel Avezaath Buren, Kerk Avezaath, Kerk Avezaath Tiel, Maurik, Meteren, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opijnen, Puiflijk, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Tiel aanvragen

Recente aanvragen uit Tiel

zaterdag 03 oktober 2020

Toilet renovatie

Graag willen wij ons toilet op de begane vloer laten renoveren. Hiervoor zorgen wij zelf voor de volgende materialen: - Tegels voor ombouw reservoir en wanden tot aan hoogte van reservoir ombouw. - Fonteintje met kraan en sifon - Geberit UP320/Sigma toiletset - Geberit gipskartonplaten t.b.v. UP320 reservoir - toiletborstel voor aan ombouw reservoir, zeeppompje voor aan de muur, haakje voor gastendoekje. Aluminium/stalen (?) profielen waarop de gipsplaten komen van het reservoir door u te verzorgen. We gaan o.a. de vloer ook vernieuwen. Als eerste dient het reservoir dus geïnstalleerd te worden en aangesloten op afvoer/riolering. Nadat de vloer en stukadoorswerkzaamheden zijn gedaan, kan de toiletruimte verder geïnstalleerd/betegeld worden. Werkzaamheden m.b.t. reservoir en ombouw kan in de eerste of tweede week van januari worden gedaan. Verdere werkzaamheden toiletruimte per week 8, 2021.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen