Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Tiel

Badkamer - Tiel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Tiel?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Dreumel, Echteld, Erichem, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel Avezaath Buren, Kerk Avezaath, Kerk Avezaath Tiel, Maurik, Meteren, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opijnen, Puiflijk, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Tiel aanvragen

Recente aanvragen uit Tiel

donderdag 11 maart 2021

Badkamer plaatsen

Installatie badkamer compleet, wij zorgen voor de sanitair en de tegels. Zie bijgevoegde informatie


Badkamer en toilet
donderdag 11 februari 2021

Wc en badkamer renovatie

Wij hebben een huidige wc en badkamer. Hier zouden wij een aantal dingen aan willen laten veranderen. In de wc zouden wij nieuw tegelwerk willen laten plaatsen. Deze tegels hebben wij al zelf in bezit. Het oude tegelwerk willen wij eruit laten halen, mits dit niet te veel kost. Wij willen een gebrit inbouw toilet laten maken. ook zouden wij een nieuw gipsplafond erin willen laten zetten. Het oude plafond kunnen wij in overleg met de vakman er zelf uithalen. Wij zouden een fontein willen laten installeren en een waterleiding in de stenen muur laten maken. De wc is ongeveer 2 m². In de badkamer willen wij ook het plafond laten vervangen voor een gipsplafond. Dit ook in overleg met de vakman wie deze eruit haalt. Ook willen wij de wasbak verplaatsen. Waar de wasbak moet komen staat nu een glazen raam. Deze willen wij door de vakman laten dichtmetselen of met gipsplaten dicht laten maken. De douche aansluiting (wateraansluiting) zouden wij ongeveer een meter willen verplaatsen. Tussen de wasbak en de douche moet er een wandje gemetseld worden en in dat wandje willen we een nistje voor shampoo etc. Ook in de badkamer willen wij de tegels eraf en nieuwe tegels plaatsen. Wij zijn geïnteresseerd in vloerverwarming voor de badkamer. Ondervloer bestaat uit beton/steen. Wij willen een droog systeem. Er komt dus een tegelvloer overheen. In de wc en badkamer zouden wij één wand willen afwerken met mozaïek tegels. Deze leveren wij zelf aan. Ook willen wij een ventilatie in de badkamer en wc.


Badkamer en toilet
dinsdag 09 februari 2021

Wastafelmeubel set monteren

Wij zouden graag onze nieuwe aangekochte wastafelmeubel set willen laten monteren. Graag zouden wij 2 soorten offertes willen ontvangen: 1. Alleen wastafelmeubel set laten monteren aan de muur (het ophangen van het meubel en het plaatsen van de wasbak) 2. Alles installeren: het ophangen van het meubel, het plaatsen van de wasbak en het aansluiten van het badmeubel op de bestaande aan- en afvoeren + het aansluiten van een tweede kraan. Wij hebben momenteel 1 kraan en deze moet worden uigebreid naar 2 kranen. Bij voorbaat dank


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen