Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hellevoetsluis

Tuin - Hellevoetsluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hellevoetsluis?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hellevoetsluis die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbenbroek, Dirksland, Goedereede, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe Tonge, Oostvoorne, Ouddorp, Oudenhoorn, Rockanje, Sommelsdijk, Stellendam, Tinte, Vierpolders of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hellevoetsluis

donderdag 25 november 2021

Schutting plaatsen

Wij zijn op zoek naar een onderhoudsvrije schutting, zonder doorkijk. Onze voorkeur gaat uit naar antraciet palen met houtlook schermen. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
maandag 28 juni 2021

Schutting plaatsen + aanschaf 11m

oude schuur wordt weggehaald (doe ik zelf) en hiervoor willen we een wand plaatsen van ca 11,00 meter lang en ca 2/2,10 mtr hoog met de mogelijkheid balken op de palen te kunnen bevestigen zodat later evtl een schuurtje deels kan worden aangebouwd. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oostvoorne
dinsdag 08 juni 2021

Tuin renoveren

Wij willen het gras laten opknappen en later de rest van de tuin ook


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ouddorp
vrijdag 28 mei 2021

Bijna onderhoudsvrije tuin

We willen graag een redelijk onderhoudsvrije tuin. Alles verwijderen en afvoeren (klimop, schutting, tegels en restant boom) en nieuwe tegels en schutting. De tegels en de schutting65-70 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
donderdag 29 april 2021

Complete tuin aanleggen van 77 m²

Ik heb een schuur staan over de lengte van mijn tuin en wil een nieuwe in de diepte van mijn tuin plaatsen. De oude schuur verwijder ik zelf. Ik wil een nieuwe schuur laten plaatsen van 2,75 diep over de breedte van mijn tuin. Ook wil ik een veranda van 2,75 diep over de breedte aan mijn huis plaatsen. En als laatst wil ik de rest afsluiten met een schutting. De schutting moet 5,5 meter breed worden en ongeveer 2 meter hoog. Ik wil een houten schutting laten plaatsen. Als laatst wil ik op het terras keramische tegels laten leggen. Dit is ongeveer 58 m². De tegels wil ik in overleg met de vakman aanschaffen. Op dit moment liggen er betonklinkers. Deze haal ik zelf weg. De tuin zal misschien moeten worden opgehoogd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
maandag 19 april 2021

Tuin bestraten met beton tegel

Zoek een vakman om 49 m2 tuin te bestraten + aanleggen goot zonder pijp. De tegels heb ik al in bezit, er hoeft niks verwijderd te worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
dinsdag 13 april 2021

Schutting plaatsen in de tuin

Ik wil graag schuttingen plaatsen in de tuin. De schutting moet beschikken over hardhout en de balken ook. De tuinpalen hebben een afmeting van 7x7x245 en ook graag van hardhout. Verder zou ik graag bijhorende scharnieren en schroeven willen ook stevig en goed van kwaliteit. En voor de tuinpalen zou ik ook sneldrogend cement willen zodat ik hiermee de palen in de grond kan zetten. In totaal 5 schuttingen van hardhout, 5 tuinpalen van hardhout, scharnieren en schroeven en een zak snel drogend cement. (het liefst de beste kwaliteit).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Abbenbroek
maandag 29 maart 2021

Houten overkapping platdak

Wij zouden graag een houten overkapping in de tuin willen met plat dak en rond de 5m x 3m met een dichte achterwand en 2 dichte zijwanden en eventueel een vloer erin, maar daar zijn we nog niet helemaal over uit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelharnis
zaterdag 20 maart 2021

Bomen inkorten

Wij hebben 5 hoge bomen, wij willen de bomen laten inkorten en oude takken verwijderen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
maandag 01 maart 2021

Houten schuifpoort tot aan bovenkant overkapping plaatsen

Een houten schuifpoort in de overkapping plaatsen. Ik wil een schuifpoort laten plaatsen tot aan de bovenzijde van de overkapping. Goed afsluitbaar en makkelijk toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
woensdag 10 februari 2021

Nieuwe schutting plaatsen in achtertuin

Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen (betonpalen kunnen herbruikt worden). 21 planks met een standaard poort. Er moet ook een verlaging worden gemaakt naar de poort toe voor rolstoelgebruikers. De achtertuin is 52m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
zondag 27 september 2020

Houten schutting met betonnen palen laten plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een houten schutting met betonnen palen voor mij kan plaatsen. De schutting moet 30 meter lang worden. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dirksland
dinsdag 15 september 2020

Tuinpoort installeren

Ik wil een nieuwe deur (poort) laten plaatsen in de tuin bij de schutting. Inmeten en deur graag via de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
donderdag 13 augustus 2020

Waterbron boren

Waterbron boren voor drinkwater en beregenen tuin. Ik heb geen idee hoe diep het water ligt. U kan het erf goed bereiken, er is een poort waar een auto door past.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vierpolders
woensdag 12 augustus 2020

Tuin afgraven en opvullen

Ik wil graag mijn voor, zij en achtertuin ontgraven en opvullen met zand. Het gaat om een hoekwoning waarbij circa 75 m2 ontgraven moet worden. De tuinen zijn allemaal goed te bereiken. Kan ik hiermee worden geholpen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
zondag 19 juli 2020

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Wij willen een 16 meter lange 21 planks grenen schutting tussen ons en de buren laten plaatsen waarvan de laatste drie delen in plaats van planken gaas heeft. De schutting zouden wij graag met antraciet beton hebben. De bestaande schutting verwijderen wij zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rockanje
woensdag 15 juli 2020

Tuin leeg halen en bestraten

Tuin leeg halen en bestraten met nieuwe tegels . De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Filmpje beschikbaar tot 14 augustus, zie link in de omschrijving.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
zaterdag 04 juli 2020

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het liefst zo onderhoudsvrij mogelijk. Hij is denk ik 60 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ouddorp
zondag 07 juni 2020

Tuin + oprit bestraten

Wij hebben totaal ongeveer 370 m2 te bestraten. Deels met nieuwe tegels (terras) en deels met bestaande tegels die er nu liggen (oprit). Moet voor 30 juli klaar zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rockanje
dinsdag 02 juni 2020

Waterbron boren maken

Wij willen in de toekomst onze tuin water besproeien met bronwater. Het water ligt tussen de 10 en 12 meter diep. Het te beregenen oppervlakte is ongeveer 100m2. Er is geen vergunning voor nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ouddorp
zaterdag 30 mei 2020

Tuin leeg halen en betegelen

Tuin leeg halen en bestraten met nieuwe tegels . De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Filmpje beschikbaar tot 14 augustus, zie link in de omschrijving.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
maandag 18 mei 2020

Heg verwijderen + plaatsen houtbeton schutting

Wij willen graag een heg laten verwijderen en daarvoor in de plaats een houtbeton schutting laten plaatsen. De schutting zal ongeveer 35 mtr moeten worden en de heg die er staat is ongeveer 30 mtr. Wij hebben een hoekhuis, dus de heg staat aan de straat. Graag ook afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
donderdag 14 mei 2020

Elephant tuinhek laten plaatsen

Ik wil een tuinhek van aluminium ( Elephant) in mijn voor tuin plaatsen. De Afmetingen zijn gedaan met een meter lint , ik heb gedaan zo precies mogelijk maar dat betekend niet dat helemaal precies is. 1 : 7090 mm ( 7,09 meters)links als naar de deur van de huis kijk. 2: 7850 mm ( 7,85 meters ) Rechts als naar de deur van de huis kijk. 3 : 5550 mm ( 5,55 meters) Met een deur ongeveer in het centrum van de hek. tegenover de deur van de huis natuurlijk. Ik zou graag willen en oferte van jullie om de tuinhek plaatsen zo snel mogelijk want ik ben bezig met de grond van de huis om te ongeveer Tussen 6 en 10 cm hoger brengen , en voor dat doen wil ik de tuinhek plaatsen anders moet ik meer graven en want nou is een stuckje makelijker.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
woensdag 06 mei 2020

Plaatsen schuttingdelen en tuinpoort

De schuttingdelen en poortdeur zijn aan vervanging toe. Er staan al betonnen palen, deze wil ik graag gebruiken. Het gaat of om 10 schuttingdelen, of om 13, dit ligt eraan of de 3 schuttingdelen die nog wel oké zijn, ook meegenomen moeten worden. De schuttingdelen hebben 21 planken en zijn denk ik 1,80 m breed. Graag hout of multiplex. Huidige schutting kan ik zelf weghalen. Eind mei begin juni zou ik willen beginnen. Bestaat de mogelijkheid om hier een offerte met plaatsing voor te ontvangen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
dinsdag 05 mei 2020

Riet definitief verwijderen aan de slootkant circa 75 meter inclusief het plaatsen van worteldoek

Aan onze slootkant groeit riet en dit willen wij permanent verwijdert hebben. Dit is circa 75 meter. De schuine kant van de tuin willen wij graag laten bedekken met worteldoek en beplanten. Op bijgevoegde tuintekening, welke reeds volledig aangelegd is, is de slootkant te zien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
vrijdag 24 april 2020

Schutting plaatsen heg verwijderen

Ik wil in mijn tuin de heg laten verwijderen en er een hout/beton schutting neer laten zetten. De afmetingen van de heg zijn ongeveer 14 bij 7 meter. De schutting zou ongeveer 22 bij 9 meter worden incl poort. Materiaal graag door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
dinsdag 21 april 2020

Schutting

Wil een niet te duren schutting met betonnen palen 10 meter lang. De locatie is makkelijk te bereiken. Het gaat om de achtertuin een recht lang stuk. Qua kleur en noem maar op wil ik graag in overleg doen, maar zoals aangegeven het liefst zo goedkoop mogelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis
maandag 20 april 2020

Keramiek tegels 2 cm leggen

Keramiek tegels van 2 cm leggen in zandcementbed. De tegels zijn nog niet gekocht. Maximaal 60 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goedereede
dinsdag 14 april 2020

Waterput slaan in de achtertuin

Ik zoek een specialist voor het slaan van een waterput voor beregening van de tuin(900m2). Graag werkwijze en kosten in kaart brengen aub. De tuin is bereikbaar voor grotere machines.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oostvoorne
dinsdag 31 maart 2020

nieuwe schutting plaatsen

Er moet een nieuwe schutting geplaatst worden op de erfscheiding. Er staat nu een 65 jaar oude betonnen schutting die wordt binnenkort door de buren verwijderd. Afmetingen nieuwe schutting: lengte 7 m, hoogte 2 m. (volkomen rechte schutting). Tijd: laatste week van juli Onze buren willen er niet te veel geld aan uitgeven, daarom verzoek ik u in uw offerte uit te gaan van de goedkoopste schutting(en) inclusief plaatsing


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hellevoetsluis

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Hellevoetsluis

Offertes aanvragen