Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Rotterdam

Architect - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Rotterdam?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Rotterdam aanvragen

Recente aanvragen uit regio Rotterdam

dinsdag 04 juli 2023

Constructie berekening

Constructieberekening draagmuur verwijderen: draagmuur van 2 m en een andere van 4 m lang.


Bouwtekening en ontwerp Rotterdam
dinsdag 11 april 2023

Tekening van bestaande dakkapel

Ik heb een dakkapel laten bouwen zonder vergunning en helaas heeft de aannemer de afstand tussen dakgoot en dakkapel 5 a 10 cm korter gemaakt. Om vergunning aan te vragen heb ik volgende nodig: -Gevelaanzichten van bestaande en nieuwe toestand incl. maatvoering tot dakranden en materiaalaanduiding met kleur. -Principedetails van dak aansluiting met dakkapel (bovenkant en zijkant)


Bouwtekening en ontwerp Rotterdam
maandag 27 februari 2023

Draagkracht Binnentuin

Dit is de casus: onder de binnentuin van ons wooncomplex ligt een parkeergarage. We willen graag regentonnen laten plaatsen van 225 kilo. Nu is de maximale belasting van de binnentuin 200 kilo, maar daarmee zijn we nog niet overtuigd dat de plaatsing van regentonnen bij een pilaar gevaarlijk is. Zouden jullie ons hierbij kunnen helpen door dit na te kijken?


Bouwtekening en ontwerp Rotterdam
maandag 26 september 2022

Constructieberekening woningrenovatie

We hebben een constructieberekening nodig voor: - Verwijderen van draagmuur 1 tussen keuken en woonkamer (165cm breed) - Verwijden van een stukje van draagmuur 2 tussen keuken en woonkamer (circa 50cm) - Verwijderen van 4 schoorstenen (2 shouwen verdeeld over 2 verdiepingen) - Dakterras (plat dak)


Bouwtekening en ontwerp Rotterdam
vrijdag 19 augustus 2022

Bouwtekeningen/constructieberekeningen/-tekeningen/funderingsonderzoek voor splitsingsvergunning en uitbouwvergunning

Ik ben op zoek naar een partij die voor mij bouwtekeningen/constructietekeningen kan maken voor een project. Dit pand bestaat nu uit 605 vierkante meter. In dit pand willen wij zo'n 5 appartementen creëren van omstreeks 120 vierkante meter. Daarnaast willen wij aan de achtergevel een stuk aanbouwen met hierop balkons, zodat er bij elk appartement een buitenruimte wordt gerealiseerd. De bouwtekeningen en constructietekening/berekening zijn o.a. nodig voor de vergunningsaanvraag. Voor het splitsen dient er ook een funderingsonderzoek plaats te vinden. Graag kom in contact met de juiste personen voor het realiseren van deze documenten. Momenteel ben ik nog in afwachting van een meetrapport met plattegronden. Naar verwachting komt deze begin van de week bij mij binnen. Ik kijk uit naar de mogelijkheden. (bijgevoegd een vooraanzicht van het pand om een beetje een idee te geven)


Bouwtekening en ontwerp Rotterdam
woensdag 06 oktober 2021

Bouwtekeningen en vergunning maken voor opbouw (~40m2)

Ik ben op zoek naar een architect/bouwkundige die voor mij de bouwtekeningen, constructieberekeningen en vergunning kan regelen. Wij willen graag een extra verdieping, dit wordt een 2e verdieping. De oppervlakte van het huidige dak is nu ongeveer 40m2 en dit wil ik volledig gebruiken als dat mogelijk is. Ik ben nog niet in het bezit van een vergunning. De buitenzijde wil ik of in hout of in kunststof, ik laat mij informeren hierover over de voor- en nadelen hiervan. De kozijnen wil ik wel van kunststof. De binnenzijde wil ik graag casco opgeleverd hebben. De opbouw mag verwarmd worden aan de hand van radiatoren.


Bouwtekening en ontwerp Rotterdam

Architect in regio Rotterdam

Andere klussen in Rotterdam

Offertes aanvragen