Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Rotterdam

Gevel - Rotterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Rotterdam?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Rotterdam die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Rotterdam

Recente aanvragen uit Rotterdam

maandag 05 april 2021

Gevels renoveren

VvE van 8 eigenaren bewonen appartementenblok (2 breed / 5 verdiepingen hoog) in Rotterdam. Blok is gebouwd in de 1933 en heeft geen spouwmuur; vermoedelijk zijn de bakstenen ook nooit waterweerstendig gemaakt; ook oogt het voegwerk en de staat van sommige stenen slecht. Voor de achterkant zijn we benieuwd hoe reiniging, herstel en impregneringskosten hiervan uit zullen zien. De kozijnen achter gaan deze zomer geschilderd worden en zodoende is er een steiger al beschikbaar. Puur bakstenen oppervlak is ongeveer 100 m2. Verder enige indicatie hoe lang dergelijke impregnatie vochtafstotend blijft. Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Doorslaand vocht


Gevel- en metselwerk
dinsdag 23 februari 2021

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Ik wil graag nieuwe kunststof beplnting voor onze opbouw voor en achter. Ongeveer 5 x 3 m voor en achter ook met aan beide zijden 2 ramen. Op dit moment zit er houten beplating op en dit moet verwijderd en afgevoerd worden.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 23 februari 2021

Houten gevelbekleding vervangen

Ik wil mijn houten gevelbekleding laten vervangen door een kunststof bekleding. Er moet ongeveer 10 m² bekleed worden. Ik wil ook bij mijn raam kunststof kozijnen plaatsen en een deur vervangen. Als één partij dit kan doen zou dat fijn zijn.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen