Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Rotterdam

Gevel - Rotterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Rotterdam?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Rotterdam die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Rotterdam

Recente aanvragen uit Rotterdam

woensdag 13 januari 2021

Gevel herstellen

Voegen en stenen zijn gescheurd. Al een keer zelf voegen uitgehakt en vervangen, maar niet goed uitgevoerd (niet de juiste materialen). Voegen en eventueel stenen vervangen (als dit noodzakelijk is. Anders bewapening in voeg aanbrengen om opnieuw scheuren te voorkomen. Gaat hooguit om 2 m2.


Gevel- en metselwerk
maandag 11 januari 2021

Klein stukje gevel isoleren en afwerken

Gaat om een stuk gevel aan de achterzijde van het huis, verlaagde tuin. Ooit een souterrain gemaakt, stuk gevel uitgehakt, kozijn erin, maar daaromheen is het nooit afgewerkt. Nog steeds staalbalk in het zicht en enkel steens muurtje. Aan de andere kant is van een deur een raamkozijn gemaakt. Daar is van binnenuit wel geïsoleerd maar er ontbreekt een dorpel aan het kozijn en voor een strakke look zou ik daar dezelfde na isolatie aan de buitenkant willen, met een afwerking van thermisch hout. Gaat om 2 m2.


Gevel- en metselwerk
zaterdag 02 januari 2021

Gevel renoveren

Ik wil graag de gevel laten renoveren, gaat ongeveer om 50 m2. Wat is de oppervlakte van de gevel? Tussen 50 en 100 m² Uit welk hoofdmateriaal bestaat de gevel? Bakstenen Is de gevel geschilderd? Nee


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen