Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Terneuzen

Tuin - Terneuzen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Terneuzen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Terneuzen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aardenburg, Axel, Breskens, Cadzand, Clinge, Ellewoutsdijk, Graauw, Groede, Heikant, Hengstdijk, Hoedekenskerke, Hoek, Hulst, IJzendijke, Kloosterzande, Koewacht, Nieuw Namen, Nieuwvliet, Oostburg, Ossenisse, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Schoondijke, Sint Jansteen, Sluis, Sluiskil, Spui, Vogelwaarde, Walsoorden, Waterlandkerkje, Westdorpe, Zaamslag, Zuiddorpe, Zuidzande of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Terneuzen

zaterdag 31 oktober 2020

Keramische buitentegel leggen

Op zoek naar stratenmaker voor het leggen van een keramisch terras. Tegel 60x60 hebben wij in ons bezit. Alle overige werkzaamheden willen wij uitbesteden incl afvoer oude tegels. Nieuwe terras komt op plek bestaande terras en looppad. Oppervlak voor deze woning is 25 m2. Daarnaast is verzoek om bij andere woning op dezelfde wijze een keramisch terras van ca 50 m2 te leggen. Dit ook waar bestaande terras ligt. Graag ontvangen wij van u een offerte of kunt u met mij contact opnemen. Ps: wilde u meerdere foto’s sturen, maar ging helaas niet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 06 oktober 2020

Waterbron slaan

Ik zit er aan te denken om ook een put te laten pulsen. Natuurlijk weet ik niet hoe diep en waar precies ik dit moet (laten) doen in mijn tuin. Wat zijn b.v. de de gevolgen als ik mijn tuin wil bewateren en ik onttrek water uit een dieper gelegen gedeelte, heeft dit geen gevolgen voor bomen die in de buurt staan? Is het mogelijk dat de tuin dat droger zal worden als ik grondwater uit de bodem haal? Als dit allemaal geen probleem is wil ik het wel laten plaatsen. Ik woon in Oostburg, Grotendam 11 .w.roosmalen@ziggo.nl wil niet komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 01 oktober 2020

Schutting plaatsen

Achterkant tuin willen we een schutting met poort erin. Lengte achterkant is 6.80 meter. Zijkant tuin is 6 meter. Liefs onderhoudsvrije schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen