Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Terneuzen

Tuin - Terneuzen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Terneuzen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Terneuzen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aardenburg, Axel, Biervliet, Breskens, Cadzand, Clinge, Ellewoutsdijk, Graauw, Groede, Heikant, Hengstdijk, Hoedekenskerke, Hoek, Hulst, IJzendijke, Kloosterzande, Koewacht, Nieuw Namen, Nieuwvliet, Oostburg, Ossenisse, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Schoondijke, Sint Jansteen, Sluis, Sluiskil, Spui, Vogelwaarde, Walsoorden, Waterlandkerkje, Westdorpe, Zaamslag, Zuiddorpe, Zuidzande of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Terneuzen

dinsdag 04 januari 2022

Poort plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een poort, een vrijdragende, dus zonder vloerrails, 5 meter breed en tussen 1.65 en 2 meter hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Biervliet
maandag 04 oktober 2021

Schutting of hek plaatsen of vervangen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het volgende: 25m strekkende meters gaas met bovenbuis en betonplaat + 6 op 6 m gaas met bovenbuis en betonplaat aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sas van Gent
maandag 20 september 2021

Schutting vervangen

Schutting van composiet, 2 meter bij 4,80. Oude schutting verwijderen en afvoeren. Nieuwe schutting graag in beton. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Clinge
maandag 07 juni 2021

Betonschutting met houten poort plaatsen 15m

15 meter betonschutting met 3 hoeken en een hardhouten poort. Wel loopt de grond nog een beetje af, dus daar moet ook nog even wat aan gedaan worden. Huidige schutting verwijder ik zelf. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Axel
maandag 19 april 2021

Muurtje 25 meter breed 30cm hoog

Ik wil graag een laag "muurtje' van max 30 cm hoog en 20 cm diep, gevuld met grijze stenen, over een lengte van 25 meter als afscheiding tussen de voortuin en de stoep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Terneuzen
woensdag 14 april 2021

Een terras met houten tegels aanleggen in de tuin

Tuinterras nu versleten stenen tegels. Willen we graag vernieuwen naar houten tegels en het terras uitbreiden naar ongeveer 20m2. Is nu ongeveer 10m2 (5 op 2) stukje gras afgraven, ophogen met zand en egaliseren. De houten tegels moet ongeveer 50 bij 50 cm zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sas van Gent
maandag 12 april 2021

Poort plaatsen

Liefst poort die niet op een rails loopt, houten afwerking, ca 2 meter hoog, vrije doorgang 4,2 meter breed, verticale palen voor constructie aan te bevestigen staan 5 meter uit elkaar ( is al beton voor gegoten) elektriciteit ligt ook al op locatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Biervliet
dinsdag 16 maart 2021

Waterput slaan

Een waterbron slaan. Ik heb geen idee hoe diep deze put moet worden. Perceelgrootte is 600m², dit is inclusief. Gazon is circa 200/300m².


Tuinaanleg en tuinonderhoud Westdorpe
donderdag 11 februari 2021

Tuindeuren leveren en plaatsen

Ik wil graag houten of kunststof tuindeuren van 2.16 m x hoog 2.34 meter laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schoondijke
maandag 25 januari 2021

Houten terras aanleggen 80m²

Wij willen graag en nieuwe houten terras van 80m² laten aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kloosterzande
dinsdag 19 januari 2021

Tuin renoveren

Ik wil de tuin laten renoveren. Ik wil een muur laten verhogen en er een nieuwe poort in laten plaatsen, en ik wil de tuin opnieuw laten betegelen. De tuin is ongeveer 60 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoek
zaterdag 31 oktober 2020

Keramische buitentegel leggen

Op zoek naar stratenmaker voor het leggen van een keramisch terras. Tegel 60x60 hebben wij in ons bezit. Alle overige werkzaamheden willen wij uitbesteden incl afvoer oude tegels. Nieuwe terras komt op plek bestaande terras en looppad. Oppervlak voor deze woning is 25 m2. Daarnaast is verzoek om bij andere woning op dezelfde wijze een keramisch terras van ca 50 m2 te leggen. Dit ook waar bestaande terras ligt. Graag ontvangen wij van u een offerte of kunt u met mij contact opnemen. Ps: wilde u meerdere foto’s sturen, maar ging helaas niet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breskens
dinsdag 06 oktober 2020

Waterbron slaan

Ik zit er aan te denken om ook een put te laten pulsen. Natuurlijk weet ik niet hoe diep en waar precies ik dit moet (laten) doen in mijn tuin. Wat zijn b.v. de de gevolgen als ik mijn tuin wil bewateren en ik onttrek water uit een dieper gelegen gedeelte, heeft dit geen gevolgen voor bomen die in de buurt staan? Is het mogelijk dat de tuin dat droger zal worden als ik grondwater uit de bodem haal? Als dit allemaal geen probleem is wil ik het wel laten plaatsen. Ik woon in Oostburg, Grotendam 11 .w.roosmalen@ziggo.nl wil niet komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oostburg
donderdag 01 oktober 2020

Schutting plaatsen

Achterkant tuin willen we een schutting met poort erin. Lengte achterkant is 6.80 meter. Zijkant tuin is 6 meter. Liefs onderhoudsvrije schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oostburg
dinsdag 22 september 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil 2 waterputten laten boren van ongeveer 60 meter diep voor drinkwater


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hulst
woensdag 02 september 2020

Terras aanleggen

Ik heb een oud terras, ik wil dat de oude stenen eruit gaan, het terras bed een aantal cm ophogen en nieuwe bestrating erin. Is ongeveer 3 bij 10 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hulst
zaterdag 23 mei 2020

Waterput of bron

Put of bron voor tuin beregening


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hulst
dinsdag 19 mei 2020

Onderhoud tuin

Voortuin 40 m2 achtertuin ongeveer 20 m2. Het gaat puur om het schoonmaken van de tuinen, onkruid verwijderen, gras netjes maken. de tuin moet er weer verzorgd uitzien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Axel
zondag 10 mei 2020

Schutting plaatsen

Wij zijn opzoek naar de goedkoopste mogelijke oplossing om een schutting te plaatsen van ongeveer 11 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Koewacht
zaterdag 02 mei 2020

Spuitboring grondwater voor tuin

bestaande leiding zit verstopt ( terugslagventiel opend niet meer waardoor er geen grondwater meer kan worden opgepompt ) Nieuwe leiding + terugslagventiel plaatsen middels spuitboring ( diepte +- 7 meter) Kloosterzande bij hulst


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kloosterzande
dinsdag 28 april 2020

Uitbaggeren vijver

Ik wil een vijver laten uitbaggeren, afmeting 50x120 m= 6000m2 Huidige diepte 100cm


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Jansteen
zondag 26 april 2020

Waterbron slaan en pomp aansluiten

Ik wil waterbron laten slaan voor tuinplanten water te kunnen geven. Tuin is 1800m2. Dit moet inclusief het leveren en aansluiten van de pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Jansteen
woensdag 22 april 2020

Put slaan ter beregening

Ik zoek een specialist die in mijn tuin een put kan slaan ter beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 400 m2. Er is een vijverpomp aanwezig, ben niet bekend of dit kan werken in combinatie met de put. Volgens mij zit het grondwater tussen de 6 en 8 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Westdorpe
zondag 12 april 2020

Bron laten slaan

Ik wil een bron laten slaan. Grondwater zit op 10-13 m. Moet een tuin van 1500 m2 besproeien. Graag advies en offerte voor pomp boring en besproeien. Zie powerpont in bijlage voor t hele tuinontwerp


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Jansteen
dinsdag 07 april 2020

Waterput slaan

Wij willen weten wat het kost om een waterput / bron te slaan om de tuin te kunnen beregenen met grondwater.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hengstdijk
woensdag 12 februari 2020

Terras aanleg nieuwbouwwoning

Wij zijn opzoek naar iemand om bestrating voor een nieuwbouwhuis aan te leggen. Het gaat de achterkant (ongeveer 20 m2), de zijkant (ongeveer 15 m2) en de voorkant (ongeveer 20 m2).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kloosterzande
zondag 09 februari 2020

Schutting plaatsen

Onze schutting is kapot door de wind en hebben een offerte nodig voor een nieuwe. Zie de foto voor indicatie, graag per m2 prijs.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Philippine
zaterdag 26 oktober 2019

Bamboe uitgraven, grint + kunstgras weghalen en tuin betegelen

Graag zou ik mijn gehele tuin van +/- 20 m2 laten betegelen en voorzien van worteldoek. Momenteel is +/- 5 m2 al betegeld, maar deze wil ik ook opnieuw laten doen. Graag laat ik door de vakman de tegels weghalen. De huidige tegels kunnen waarschijnlijk niet hergebruikt worden, dus deze zouden afgevoerd moeten worden. De rest van de tuin is kunstgras en steentjes. Ong +/- 4 vierkante meter zit bamboe. Deze moet weg. Graag het oude materiaal afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Terneuzen
vrijdag 18 oktober 2019

Veranda plaatsen

Ik wil een veranda bijzetten die moet dienen als verlengstuk van de woning 11 m2 2,20 m diep 5 m breed hoogte 2 m 50 ongeveer. Van PVC of aluminium.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aardenburg
zaterdag 05 oktober 2019

Schutting tuin en overkapping in de hoek van de tuin

Ik wil graag de helft van de schuur laten wegslopen (deze is leeg) 10 m2. Hier zou een open overkapping moeten komen. En aan de rechterkant van de tuin een houten schutting met beton van ongeveer 14 meter en de oude schutting eventueel weghalen. De overkapping krijgt een diepte 2,5 m en breedte 4 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Jansteen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Terneuzen

Offertes aanvragen