Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect - Hoogeveen

Architect - Hoogeveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Hoogeveen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Ansen, Balinge, Balkbrug, Dalerpeel, De Krim, Dedemsvaart, Diever, Drijber, Drogteropslagen, Echten, Elim, Fluitenberg, Geesbrug, Hollandscheveld, Kerkenveld, Linde, Lutten, Nieuw Balinge, Nieuweroord, Noordscheschut, Pesse, Rheezerveen, Ruinen, Schuinesloot, Slagharen, Tiendeveen, Wijster, Zwinderen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Hoogeveen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Hoogeveen

woensdag 07 oktober 2020

Situatietekening voor omgevingsvergunning maken voor hondenloslopveld

Ik wil een loslopveld aan laten leggen op kavel L 406 in ruinen. Op het terrein moet een indeling gemaakt worden. Er worden op het terrein wat avontuurlijke elementen geplaatst, zoals springbalkjes, een rioolbuis om door te kruipen, paaltjes om te slalommen en een waterpartij met zandstrand waarin de dieren mogen spelen. Ook zullen er bomen gepoot worden en een bloemenweide voor de insecten. Verder zullen er 2 picknick banken en een schuilhut geplaatst worden. Als ook prullenbakken om de ontlasting in te deponeren. Het gehele terrein wordt omheind. Er komt 1 bezoekerstoegang met sluis en parkeerplaats . De toerit komt aan de achterma. Op de achterma zijn nu gevestigd een groenvoorzieningbedrijf, een boerencamping en een paardencentrum. Een hondenloslopveld past goed in dit gebied. De kavel bevindt zich in het buitengebied. 416 = woonhuis met boerencamping 405 = grasland 603 = maisveld 407 - 602 = ons woonhuis met tuin 869 -870 = Van Regteren groenvoorzieningen / cultuurtechnische projecten 944 = catering en partyservice Van Regteren 449 = paardencentrum


Bouwtekening en ontwerp
Offertes aanvragen