Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Hoogeveen

Gevel - Hoogeveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Hoogeveen?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Hoogeveen die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Ansen, Balinge, Balkbrug, Dalerpeel, De Krim, Dedemsvaart, Diever, Drijber, Drogteropslagen, Echten, Elim, Fluitenberg, Geesbrug, Hollandscheveld, Kerkenveld, Linde, Lutten, Nieuw Balinge, Nieuweroord, Noordscheschut, Pesse, Rheezerveen, Ruinen, Schuinesloot, Slagharen, Tiendeveen, Wijster, Zwinderen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Hoogeveen

Recente aanvragen uit Hoogeveen

vrijdag 01 januari 2021

Gevel van buitenaf isoleren

Mijn vrouw en ik hebben een vrijstaande woning gekocht. Deze is in 1920 gebouwd en is tot op heden nog nooit geïsoleerd. Het betreft dan ook energielabel G. Hier valt dus nog erg veel winst te behalen. Alles is gelijkvloers (geen verdiepingen), met rieten dak, boerderijtype. De woning heeft geen spouwmuur dus dit zal op een andere wijze moeten worden geïsoleerd. We wensen het pand te isoleren en af te werken met steenstrips. De woning heeft een L-vorm (11,75 x 4,50m en 7,00 x 7,00m). De muren tot het rietendak heeft een hoogte van 1,75m.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen