Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Hilversum

Badkamer - Hilversum

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Hilversum?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Hollandsche Rading, Kortenhoef, Lage Vuursche, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, 's-Graveland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Hilversum aanvragen

Recente aanvragen uit Hilversum

maandag 05 april 2021

Kleine badkamer op zolder maken

Wij willen op zolder graag een hele kleine extra badkamer met douche/toilet laten maken. Deze ruimte van 1,554 m bij 1.180 m dient dus ook volledig gemaakt te worden, muren plaatsen, leidingen. tegelwerk e.d.


Badkamer en toilet
woensdag 10 maart 2021

Badkamer renovatie 10m² inclusief betegelen

Wij willen de badkamer en het toilet renoveren. Al het sanitair moet eruit en daar moet nieuw sanitair komen. Het sanitair komt op dezelfde plek, alleen het toiler moet iets hoger komen te hangen. Daarnaast wil ik van de douchebak een inloop douche maken. Ook moet de badkamer opnieuw betegeld worden. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 10m² en de badkamer is ongeveer 2/3m hoog.


Badkamer en toilet
woensdag 24 februari 2021

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Het gaat om een ruimte van ongeveer 200x200 cm (minus een schacht van ong 30x100cm): - Vloer + wandtegels vervangen - Nieuwe wastafelmeubel + kast + spiegel - Toilet vervangen - Boiler vervangen voor electr doorstromer - Radiator vervangen/verplaatsen - Plafond + verlichting vervangen/verbeteren - Douchecabine vervangen - Kraantje vervangen Materiaal en arbeidskosten graag apart offreren. Het liefst schaf ik materiaal zelf aan, maar wel in overleg ivm uitvoerbaarheid. En graag vooraf een adviesgesprek wat er wel/niet mogelijk is.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen