Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Hilversum

Gevel - Hilversum

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Hilversum?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Hilversum die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Hollandsche Rading, Kortenhoef, Lage Vuursche, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, 's-Graveland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Hilversum

Recente aanvragen uit Hilversum

maandag 01 maart 2021

50 m² gevel bekleden met kunststof met houtprofiel

Over een bestaande gevel wil ik verticale profielen (het wordt een combinatie tussen horizontaal en verticaal) laten monteren. Het gaat om circa 50 m. Dit is exclusief ramen etc. Ik wil me graag laten adviseren door een vakman over het materiaal, maar ik neig naar kunststof bekleding met een houtprofiel.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 12 januari 2021

Gevel renoveren

We hebben nu een houten gevelbekleding, welke behoorlijk verweerd is. Daarbij zijn er 2 planken nu krom getrokken. We overwegen nu of we de planken laten vervangen en dan alles opnieuw schilderen, of om de gevelbekleding te vervangen voor iets wat nagenoeg onderhoud vrij is. De kozijnen willen we behouden. De gevel is ongeveer 50 m2.


Gevel- en metselwerk
maandag 21 december 2020

Voegen herstellen

Boven onze voordeur zijn er voegen afgebrokkeld, dit willen we laten repareren. Bij regen duurt het langer voordat die voegen weer droog worden. Graag willen wij ook advies over de rest van de buitenmuur. Gaat ongeveer om 4 m2.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen