Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Heemstede

Vloer - Heemstede

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Heemstede?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Cruquius of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Heemstede aanvragen

Recente vloerklussen uit Heemstede

maandag 22 maart 2021

Cementdekvloer storten 60m²

Begane grond bestaat uit 50% hout en 50% tegels (verdeeld over 2 vloeren. Dit zal allemaal verwijderd worden ivm vloerverwarming: omdat we met hoogteverschillen zitten zou een mooie oplossing kunnen zijn om de gehele vloer vlak te storten. Het houten gedeelte zal grofweg een centimeter omhoog moeten in dat geval, de tegelvloeren ook ongeveer, maar dat hangt af van de schade bij het verwijderen. De gehele vloer is ongeveer 60m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud
donderdag 18 maart 2021

Terrazzo vloer plaatsen

Wij willen graag een terrazzo vloer in de hal. Deze is circa 5-6 m² groot en in een u-vorm. Onze aannemer plaats daar een nieuwe afwerkvloer van beton op lewisplaten of mogelijk een afwerkvloer van schuimbeton. We willen wit/grijs in het midden en de zijkanten zwart/donker. Een traditionele vloer dus. De aannemer houdt de oude vloer er uit.


Vloer leggen en vloeronderhoud
zaterdag 02 januari 2021

Vloer schilderen of een andere mogelijkheid

Beste, Ik zoek een oplossing voor onze natuurstenen vloer in de keukenaanbouw. Ik overweeg om dit te laten schilderen in plaats van helemaal te vervangen. De vloer ligt er strak in (ongeveer 14 jaar geleden gelegd door de vorige bewoners). En zit vloerverwarming onder en goede isolatie. Echter is de kleur een soort gelig/bruinig dus daar willen we een frisse kleur aan geven. Het gaat om ongeveer 60m2. Graag advies van de vakman voor de verschillende mogelijkheden.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen