Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Heemstede

Vloer - Heemstede

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Heemstede?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Cruquius of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Heemstede aanvragen

Recente vloerklussen uit Heemstede

zaterdag 02 januari 2021

Vloer schilderen of een andere mogelijkheid

Beste, Ik zoek een oplossing voor onze natuurstenen vloer in de keukenaanbouw. Ik overweeg om dit te laten schilderen in plaats van helemaal te vervangen. De vloer ligt er strak in (ongeveer 14 jaar geleden gelegd door de vorige bewoners). En zit vloerverwarming onder en goede isolatie. Echter is de kleur een soort gelig/bruinig dus daar willen we een frisse kleur aan geven. Het gaat om ongeveer 60m2. Graag advies van de vakman voor de verschillende mogelijkheden.


Vloer leggen en vloeronderhoud
woensdag 04 november 2020

Epoxy coating in garage aanbrengen

Ik heb een nieuwbouw appartement in Heemstede gekocht. Ik zou graag de berging in de garage van een coating willen laten voorzien. De berging is 11 m2. Doet u ook een dergelijk klein oppervlak? Zo ja zou u mij dan bij benadering een prijs kunnen opgeven.


Vloer leggen en vloeronderhoud
vrijdag 16 oktober 2020

Epoxy vloer repareren en schuren en verven

Wij gaan een winkel beginnen in Heemstede. Hier ligt een epoxy vloer in, maar op een aantal plekken zit hier vocht en lucht onder. Wij zouden dit graag willen laten repareren en hierna alles willen laten schuren en kleuren in de goede kleur. Het stuk wat gerepareerd moet worden is 45 m2. In totaal gaat het om 110 m2 vloer. Zou u contact met mij kunnen opnemen om hierover te overleggen.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen