Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Haren

Verwarming - Haren

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Haren?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Foxhol, Kolham, Kropswolde, Noordlaren, Scharmer, Winde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Haren aanvragen

Recente aanvragen uit Haren

maandag 15 maart 2021

Centraal ventilatiesysteem 14/16m²

Mijn slaapkamer heeft in de ochtend altijd condens op de ramen en ik zag nu ook vocht in de muur. Slaapkamer zit ook gelijk vast aan de badkamer en daardoor komt er veel vocht in de kamer. Ventilatie is nodig van deze kamer. De slaapkamer is ongeveer 14/16m²


CV en verwarming
dinsdag 06 oktober 2020

IR paneel aanbrengen

Het betreft een slaap-/werkkamer met een opp. van 17m2 en 4 grote ramen. Onder ieder raam is een radiator van de CV aanwezig. Als de CV aan is kan het heet worden in deze kamer. Maar als de thermostaat in de woonkamer de CV doet afslaan, kan de temperatuur in deze kamer te ver dalen om nog aangenaam te zijn als je daar langer verblijft. We zijn dus op zoek naar een mogelijkheid om naar keuze (handmatig) bij te kunnen verwarmen. Een IR-paneel lijkt ons een goede keuze.


CV en verwarming
Offertes aanvragen