Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien Emmen

Elektricien Emmen gezocht

Ben je op zoek naar een elektricien uit Emmen? Vind hier prijsinformatie en meer. Vraag gratis offertes aan en Casius brengt je in contact met erkende elektriciens uit jouw regio.

Offerte elektricien Emmen

Elektricien Emmen kosten

Een elektricien in Emmen kost gemiddeld €45,- per uur. Het uurtarief van een beginnend elektricien ligt tussen €25,- en €35,- per uur. De prijs voor een ervaren elektromonteur in Emmen kan oplopen tot wel €70,- per uur. Ongecertificeerde elektriciens vragen vaak tussen €15,- en €20,- euro per uur. Niet ieder project heeft dezelfde prijs. Hieronder een overzicht van de kosten per project:

Project Prijs incl. btw Bijzonderheden
Elektra complete woning €3.000 - €4.000 Nieuwbouwwoning
Groepenkast vervangen 1-fase €400,- tot €500,- Op basis van 4 groepen
Groepenkast vervangen 3-fase €600,- tot €600,- Op basis van 4 groepen
Extra groep plaatsen €100,- tot €125,- Per groep
Enkel stopcontact aanleggen €40,- tot €60,- Standaard stopcontact
Krachtstroom aanleggen €250 tot €350,- 3-fase aansluiting
Aardlekschakelaar plaatsen €120,- tot €175,- Per schakelaar
Veiligheidskeuring NEN 110 €350,- tot €500,- Inclusief rapport
Verlichting aanleggen per ruimte €400,- tot €600,- Excl. centrale bediening
Meterkast verplaatsen €1.000 - €1.500 Binnen 25 meter
Draden trekken €2,- tot €3,- Per meter
Elektra tuinhuis €400,- tot €500,- Elektra buiten de woning
Verlichting veranda €800 - €1.000 Schakelaars zware apparatuur

De kosten die gepaard gaan met elektrische problemen, kunnen al snel erg hoog oplopen. Daarom is het van belang om eerst de verschillende elektriciens onderling te vergelijken. Het uurloon van een ervaren elektricien in Emmen ligt vaak hoger dan iemand die net begint. 

Wil je zeker zijn over de uurprijs elektricien in Emmen, kan je uiteraard een vrijblijvende offerte aanvragen, waardoor je in contact gebracht zal worden met de professionele vakmannen.

Prijsopbouw elektricien Emmen

De kosten voor een elektricien in Emmen zijn als volgt opgebouwd:

Prijsopbouw elektricien Amsterdam

Goedkope elektricien Emmen

Een goedkope elektricien is in de regel een elektricien zonder diploma. Deze rekent dan ook lagere prijzen; gemiddeld ligt het uurtarief van goedkope elektriciens rond de €10 tot €25. Bij Casius kun je meerdere offertes aanvragen. Daardoor kun je prijzen vergelijken en met de best passende vakman in zee gaan. 

Het is natuurlijk logisch dat een meer ervaren elektricien hogere prijzen rekent, dan een minder ervaren en dus een goedkope elektricien uit Eindhoven. 

Een ervaren elektricien rekent - deze is voorzien van certificatie - gemiddeld een uurtarief van €45 tot €70. Ga je met een eenmanszaak in zee, dan rekent deze vaak gemiddeld rond de €35 à €45 per uur.

De klus door een minder ervaren elektricien laten uitvoeren wordt sterk afgeraden.
Werken met elektriciteit brengt namelijk risico’s met zich mee en moet dus goed gebeuren. Want de aardpen slaan moet goed gebeuren, net als de zonnepanelen plaatsen. Gebeurt dit niet goed, kan dit gevaarlijke situaties tot gevolg hebben en dat moet natuurlijk voorkomen worden. 

Wil je de definitieve kosten weten voor jouw elektriciteit klus? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Casius. Wij brengen je in contact met erkende elektriciens die bijvoorbeeld jouw elektrische verwarming installeren, zoals bijvoorbeeld infrarood vloerverwarming, en/ of jouw intercom installeren.

Elektricien Emmen spoed gezocht?

Toets jij: elektricien spoed Emmen, op je telefoon in? Want heb jij een storing van elektra in Emmen? Onze elektriciens staan vliegensvlug voor je klaar. 

Als je onverhoopt een elektriciteit spoedsituatie hebt, bel dan naar kantoor. Wij gaan dan onmiddellijk op zoek naar een elektricien uit jouw buurt. 

Wat is een spoedsituatie? Het knetteren van schakelaars, het zien van schroeiplekken rond de stopcontacten, het continu resetten van stroomonderbrekers, of een brandlucht waarvan de reden niet ontdekt kan worden, zijn allemaal voorbeelden van spoedsituaties. Schakel dan snel iemand in! Sommige elektriciens uit Eindhoven zijn 24 uur per dag beschikbaar voor noodgevallen. 

Heb je - gelukkig - geen spoedgeval, maar ben je wel op zoek naar een elektricien uit Emmen? Dan streven wij ernaar om binnen een week jou nog in contact te brengen met een erkende elektricien uit Emmen.

Erkend elektricien Emmen

Het werken met elektriciteit moet veilig en goed gebeuren, want het brengt risico’s met zich mee. Daarom is een erkende elektricien uit Emmen waardevol. Dit vanwege het bezitten van de nodige kennis, vaardigheden en certificaten om het werk veilig en vakkundig uit te voeren. 

Wil je de zekerheid hebben dat jouw elektraklus perfect wordt uitgevoerd, schakel dan een erkende elektromonteur uit Emmen in. Deze heeft zowel de theoretische kennis als de praktische ervaring om jouw klus deskundig te klaren. 

Wat nog een belangrijk punt van aandacht is, is dat de erkende elektricien verzekerd is. Elke elektricien die bij Casius is aangesloten, is verzekerd. De prijzen zijn dan iets hoger, maar het geeft jou wel de zekerheid voor een kwalitatief goed eindresultaat. 

Weet je niet zeker of je een elektricien betrouwbaar is? Bij Casius beoordelen de klanten die jou voor gingen, hun uitgevoerde klus en de vakman. Dit onder andere door het geven van een review. Op het moment dat wij jou de contactgegevens van de vakman doorsturen, ontvang jij de reviews. Zoek je dus een elektricien uit Emmen met review? Bij Casius zit je goed.

Offerte elektricien Emmen

Offerte elektricien Emmen

Recente aanvragen uit Emmen

dinsdag 27 december 2022

Vervangen elektra (bg en 1e verdieping)

Ik zoek een elektricien die van onze nieuwe woning alle elektra kan vervangen. Het betreft een tussenwoning van 3 verdiepingen. Het betreft alleen de begane grond en de eerste verdieping.


Elektra en groepenkast Erm
dinsdag 25 januari 2022

Vervangen van elektra

Elektra in gehele huis vervangen en eventueel groepen uitbreiden.


Elektra en groepenkast Coevorden
vrijdag 09 juli 2021

Het geaard maken van bestaande elektra

Ik zoek iemand die het elektra op de 4 slaapkamers geaard kan maken. Beneden, in de badkamer en op zolder zijn wel geaarde stopcontacten, op de slaapkamers niet. Het zijn ongeveer 8 stopcontacten.


Elektra en groepenkast Emmen
dinsdag 06 oktober 2015

Diverse elektrawerkzaamheden in een tuin verzorgen

Er is een waterdichte elektrakabel getrokken naar mijn tuin, bedoeld voor diverse aansluitingen die ik door een elektriciën wil laten maken. Het gaat om verlichting in de tuin met 4 aansluitpunten. Verder ook om 3-weg stopcontacten voor een aansluiting van een vijverpomp en verlichting in een blokhut. Graag laat ik goede waterdichte materialen hiervoor leveren.


Elektra en groepenkast Schoonebeek
maandag 09 april 2012

Oude elektra kookplaat door inductie vervangen

Oude elektra kookplaat met zwarte opstaande pitten vervangen door een inductie kookplaat.


Elektra en groepenkast Coevorden
zondag 18 september 2011

Vervangen elektra

Vervangen/vernieuwen van elektra en twee groepen erbij plaatsen. De elektra is verouderd in benedenverdieping van 50 m2.


Elektra en groepenkast Erica

Elektra in regio Emmen

Andere klussen in Emmen

Offertes aanvragen