Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Emmen

Architect - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Emmen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Barger Compascuum, Benneveld, Coevorden, Dalen, De Kiel, Emmer Compascuum, Erica, Erm, Exloerveen, Exloo, Gees, Klazienaveen, Klijndijk, Nieuw Amsterdam, Nieuw Dordrecht, Nieuw Schoonebeek, Nieuw Weerdinge, Noord Sleen, Odoorn, Oosterhesselen, Roswinkel, Schoonebeek, Schoonoord, Sleen, Stieltjeskanaal, Ter Apel, Valthe, Valthermond, Weiteveen, Zwartemeer, Zweeloo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Emmen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Emmen

woensdag 01 juni 2022

Constructieberekening voor verwijderen draagmuur

Wij zijn van plan om een aanbouw te realiseren, echter moet hiervoor een draagmuur worden verwijderd/doorgebroken. Het idee is om gebruik te maken van een stalen balk om de draagmuur op te vangen.


Bouwtekening en ontwerp Emmen
donderdag 12 mei 2022

Technische tekening

Wij zijn bezig met een architect en zijn in de afrondende fase qua ontwerp. Nu zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. Het gaat om een bestaande woning uit 1929 (ca. 70m2) waarbij een aantal muren blijven staan, hier moet een nieuwe fundering onder en moet tevens aansluiten op de aanbouw met bovenverdieping (ca. 100m2) totaal ca. 150m2 totaal (het nieuwe gedeelte gaat deels in de oude woning). Ik ben zou graag een prijs willen opvragen voor het maken van een technische tekening hiervan.


Bouwtekening en ontwerp Klazienaveen
woensdag 03 april 2019

Constructieberekening maken voor muurdoorbraak

Ik wil een constructieberekening/bouwtekening laten maken voor een muurdoorbraak (intern) Betreft plaatsen draagbalk ruimte van muur naar muur 3,30meter.


Bouwtekening en ontwerp Oosterhesselen
dinsdag 15 september 2015

Kleuradvies voor de woonkamer en keuken

Ik zou graag een offerte willen over kleur advies. Half oktober krijg ik de sleutel van mijn nieuwe tussenwoning. Mijn woonkamer en keuken zitten in een ruimte. Mijn keuken moet een beetje stoer worden en de rest van mijn woonkamer landelijk met natuurlijke tinten. Ik heb zelf al kleuren uitgezocht, maar vind het heel lastig om het als geheel te zien en de keuken stoer te houden en de rest toch landelijk en natuurlijk. Graag zou ik advies willen of ik op de goede weg zit en wat eventueel aanpassingen zouden kunnen zijn. Ik wil hierover graag een offerte of contact via de mail niet telefonisch. Ik hoop op leuke reacties!


Bouwtekening en ontwerp Klazienaveen
zondag 14 september 2014

Bouwtekening: uitbouw bouwen

Ik wil graag een bouwtekening laten maken voor een uitbouw van steen met kunststof kozijnen. De uitbouw wordt ongeveer 3 bij 9 meter. De tekeningen zijn nodig voor de aanvraag van de vergunning bij de gemeente.


Bouwtekening en ontwerp Coevorden
maandag 30 juni 2014

Woonkamer stylen

Eigen huis en tuin, Ik ben op zoek naar iemand die mijn woonkamer kan in richten. Het gaat om een woonkamer met verschillende uitbouwt naar de mooie tuin. Nu ben ik een starter en ik weet niet goed hoe ik dit aan moet pakken en mijn budget is niet al te groot. Ik hoop dan ook dat ik toch nog er iets moois van kan maken. Kunnen jullie mij helpen ?


Bouwtekening en ontwerp De Kiel

Architect in regio Emmen

Andere klussen in Emmen

Offertes aanvragen