Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Dordrecht

Schilderen - Dordrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Dordrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bleskensgraaf, Brandwijk, Hooge Zwaluwe, Klaaswaal, Lage Zwaluwe, Maasdam, Mookhoek, Numansdorp, 's-Gravendeel, Sleeuwijk, Sliedrecht, Streefkerk, Strijen of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Dordrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Dordrecht

zondag 10 januari 2021

Woonkamer spuiten met verf (145m2)

Wij willen de woonkamer gespoten hebben met verf. De wanden zijn gestuct en inmiddels droog. De vloer moet wel eerst afgeplakt worden. Wij zoeken iemand voor vrijdag 15 januari vanaf 12:00 uur in de middag.


Behang- en schilderwerk
zaterdag 09 januari 2021

Renovlies behangen en afwerken

Goedemiddag, Ik ben zelf op zoek naar een partij die me kan helpen met advies, volledig plaatsen, sausen en afwerken van renovliesbehang voor mijn nieuwbouwwoning in Dordrecht ( oplevering eind februari/begin maart 2021). Ik zou dit graag laten plaatsen op de benedenverdieping en bovenverdieping (m. U. V. Badkamer en toilet). Dit komt neer op circa 180 m². De muren worden ‘behangklaar’ (vlakheidsklasse groep 3) opgeleverd. Enkele vragen die ik heb: • Verzorgen jullie dit ook? Zo ja, wat voor mogelijkheden bieden jullie? • Is er een indicatie af te geven over de prijs? • Wat is de richtlijn qua levertijden? Hoor graag van jullie.


Behang- en schilderwerk
dinsdag 10 november 2020

Trapgat behangen

Ik heb al een 3 kwart van het trapgat behangen maar het bovenste deel kan ik niet bij. Vandaar dat we opzoek zijn naar iemand die dit voor ons af kan maken. In totaal is dat 15 m2.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen