Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerwerk - Dordrecht

Timmerwerk - Dordrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerwerk in Dordrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bleskensgraaf, Brandwijk, Hooge Zwaluwe, Klaaswaal, Lage Zwaluwe, Maasdam, Mookhoek, Numansdorp, 's-Gravendeel, Sleeuwijk, Sliedrecht, Streefkerk, Strijen of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor timmerwerk in Dordrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Dordrecht

dinsdag 12 januari 2021

Trap renoveren

Het gaat om een houten dichte trap in de gang met 13 treden en 1 draai aan de bovenzijde. Ik wil het laten bekleden met overzettende in hout of laminaat.


Trappenbouw en traprenovatie
zondag 29 november 2020

Trap dichten

We hebben een vurenhouten open trap in de woonkamer (en ook een open trap op de 1e verd)en willen deze graag dichtmaken in verband met zeer hinderlijke geluidsoverlast. De trap naar zolder hebben we vd zomer al eens dicht laten maken met stootborden door een timmerman, maar helaas leverde dat een gigantisch gekraak op, vermoedelijk door gebruik te maken van verkeerde materialen en of verkeerd monteren. Dus hebben we die trap weer open gemaakt. Door nu naar een gespecialiseerd bedrijf toe te stappen hopen we nu wel een oplossing (met garantie voor niet krakende treden) voor in ieder geval de trap beneden te kunnen vinden. Trap is bekleed met pvc aan de boven en voorzijde van de treden. Overigens willen we ook nog een schuifdeursysteem voor de trap laten bouwen in de woonkamer. Gaat om 1 trap met 15 tredes, optioneel nog een extra trap. In welke stijl heb je interesse? Modern


Trappenbouw en traprenovatie
zondag 01 november 2020

Trapcovers plaatsen + stootborden, 25 treden

Trapcovers van CanDo plaatsen in een ronde, dichte trap. 25 treden.


Trappenbouw en traprenovatie
Offertes aanvragen