Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonwering - Dordrecht

Zonwering - Dordrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonwering in Dordrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende zonweringspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een zonnescherm of rolgordijnen laten plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bleskensgraaf, Brandwijk, Hooge Zwaluwe, Klaaswaal, Lage Zwaluwe, Maasdam, Mookhoek, Numansdorp, 's-Gravendeel, Sleeuwijk, Sliedrecht, Streefkerk, Strijen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende zonweringspecialist.

Offertes voor zonwering in Dordrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Dordrecht

vrijdag 23 april 2021

Knikarm zonnescherm ophangen 550 bij 330

Knikarm zonnescherm ophangen . Deze is van praxis. Elektrisch. Het materiaal is al aanwezig. Deze is 550 bij 330.


Klussen Dordrecht
woensdag 15 juli 2020

Nieuwe armen voor het zonnescherm

Ik heb 2 nieuwe armen nodig voor mijn zonnescherm, hij is 5 meter breed met een uitval van 2.50 meter.


Klussen Dordrecht
donderdag 28 februari 2019

Metselwerk repareren

Bij het verwijderen van het zonnescherm en voor het aanbrengen van een nieuw scherm bleek de muur daarboven zeer slecht en moeten stenen eruit en opnieuw aangebracht worden. Het gaat om een stuk van 1.50 meter hoog en 3 meter breed.


Gevel- en metselwerk Numansdorp
maandag 03 december 2018

Zonnescherm verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een zonnescherm, waarvan het ophaallint kapot is en waardoor hij niet meer omhoog gehaald kan worden, laten verwijderen en afvoeren. Het betreft een scherm op de begane grond aan de voorzijde van de woning. het scherm is ongeveer 3.60 meter breed. Graag in de week van 3 tot en met 9 december 2018.


Klussen Dordrecht
vrijdag 17 augustus 2018

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van ons huis. Het betreft een tussen woning van ca. 5 m breedte. Nieuw uitbouw moet worden 3x5 m. Bestaande schuifpui overzetten. Bestaande zonnescherm overzetten. Bestaande zijmuren moeten verwijderd worden. (H-Balk? ) Buitenmuur zoveel mogelijk zelfde kleur. Graag ontvang ik een richtprijs


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Dordrecht
donderdag 02 augustus 2018

Zonnescherm demonteren, vervoeren en monteren

Ik wil graag een zonnescherm van 5.50 meter eraf laten halen, laten vervoeren binnen een straal van 30 km en weer erop laten zetten. Wat gaat dit mij kosten?


Klussen Dordrecht
maandag 30 juli 2018

Oogwindwerk van zonnescherm repareren

Wij hebben een knikarmscherm van 3,20 meter breed en 2 meter uitval. Het scherm is handbediend. Ik vermoed een defect oogwindwerk. Hij rolde niet meer helemaal op, want op het eind schoot het scherm weer stuk uit de cassette. Vorige week rolde het scherm vanzelf met een vaart helemaal uit en was niet meer op te rollen.


Klussen Strijen
maandag 23 juli 2018

Zonnescherm demonteren, vervoeren en opnieuw monteren

Demonteren,vervoeren en opnieuwonteren zonnescherm van 5 meter. Van Rotterdam zuid naar Dordrecht


Klussen Dordrecht
vrijdag 29 juni 2018

Metselwerk herstellen

Er is een aantal stenen los gekomen waar het zonnescherm aan vast zit. Het gaat maar om 3 stenen maar het is belangrijk dat dit snel hersteld wordt anders zitten wij continu in de zon.


Gevel- en metselwerk Dordrecht
maandag 19 februari 2018

Knikarm zonnescherm aan balkonrand monteren

Wij overwegen een knikarmzonnescherm aan de achterkant van onze woning. Hij moet echter aan een balkon komen te hangen, waar het balkonhekwerk ook al op gemonteerd is (zie foto). Zelf kunnen we het niet. Gaat om een scherm van 5.50 meter breed, uitval 3 meter en elektrisch bediend met afstandbediening. Hoor graag meer. Met vriendelijke groet,


Klussen Dordrecht
zondag 27 augustus 2017

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor van zonnescherm repareren of vervangen


Klussen Dordrecht
donderdag 06 april 2017

Zonnescherm repareren met hoogwerker

We willen graag ons zonnescherm laten repareren. Het zonnescherm hangt op de 4e verdieping. Er is geen mogelijkheid om vanaf binnen te repareren. Hoogwerker is noodzakelijk. Graag ontvang ik een prijsindicatie.


Klussen Dordrecht
dinsdag 27 september 2016

Zonnescherm elektrisch maken

Zonnescherm knik plm 5m25 van handbediend naar elektrisch ombouwen


Klussen Dordrecht
dinsdag 20 september 2016

Terraszonnescherm plaatsen

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten plaatsen van een handbediend terrasscherm van 350 centimeter breed. Het oude scherm zal ook nog verwijderd moeten worden. Klant heeft geen internet dus graag offerte via telefoon aan meneer doorgeven.


Klussen Dordrecht
zondag 18 september 2016

Rolluik en zonwering laten aanbrengen

Ik wil graag op de begane grond van mijn woning 1 handbediend rolluik en 1 handbediend zonnescherm laten aanbrengen. Mijn vraag is of dit ook opgemeten, besteld en aangebracht kan worden door jullie?


Klussen Numansdorp
vrijdag 16 september 2016

Optima zonnescherm ophangen

Een nieuw knikarm terraszonnescherm met handmatige bediening, Optima TZ van 470 cm, moet aan de achtergevel opgehangen worden. Het scherm is gekocht bij de Praxis is reeds bezorgd aan huis. Indien mogelijk graag zo spoedig mogelijk.


Klussen Dordrecht
maandag 25 juli 2016

Zonwering plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten monteren van een elektrisch zonnescherm op de begane grond van mijn woning. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden.


Klussen Dordrecht
maandag 14 maart 2016

Zonneschermdoek repareren of vervangen

Ik zou mijn zonneschermdoek willen laten repareren alle naden zijn los en moeten dubbel naast elkaar gestikt worden. Maten zijn 4,90 bij 3,00


Klussen Dordrecht
dinsdag 11 augustus 2015

Zonnescherm ophangen

Ons zonnescherm , ca 4 mtr breed is losgekomen van de buitenmuur. Moet dus opnieuw opgehangen worden , maar eerst van de muur gedemonteerd worden. Reacties svp per mail


Klussen Dordrecht
donderdag 06 augustus 2015

Elektrisch zonnescherm laten ophangen

Ons zonnescherm is van de muur losgekomen, ik ben op zoek naar iemand die deze weer voor ons kan bevestigen. Ik kijk uit naar uw reactie!


Klussen Dordrecht
donderdag 18 juni 2015

Terraszonwering ophangen

Zonnescherm van 2,95 meter breed ophangen in mijn tuintje. Ben van plan het zonnescherm te bestellen bij Praxis en het te laten bezorgen.


Klussen Dordrecht
maandag 04 mei 2015

Dakraam vervangen en rolluiken plaatsen

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het vervangen van 1 dakraam en het ophangen van 3 rolluiken. De artikelen die hiervoor nodig zijn willen wij laten inmeten en door Karwei laten bezorgen. Er hangt een zonnescherm waar de rolluiken geplaatst moeten worden. Die tijdelijk verwijderen en later weer ophangen als de rolluiken gemonteerd zijn. Ik wil graag de kosten weten van de maten opnemen en later alles te monteren.


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
maandag 13 oktober 2014

Somfy zonneschermmotor vervangen

De motor van het knikarmzonnescherm moet worden vervangen. Merk motor Somfy. Scherm is ca 6 meter lang. Bediening is met draaiknop.


Klussen Dordrecht
dinsdag 09 september 2014

Houtrot op de 1e verdieping repareren

Ik wil op de 1e verdieping houtrot laten repareren. Mogelijk moet +/- 50 cm van het houten frame vervangen worden. Ik kan u foto's doen toekomen. Eerst moet het zonnescherm verwijderd worden d.m.v. twee schroeven per zijde en daarna dient de houtrotreparatie plaats te vinden. Grondverf, verf, polysoft materiaal en kit heb ik al klaar liggen. Het is 1e kwaliteit materiaal.


Kozijnen, deuren en dakramen Dordrecht
maandag 11 augustus 2014

Uitvalscherm repareren

Wie kan ons zonnescherm repareren. Het is een uitvalscherm waarvan de twee knikarmen kapot zijn tgv storm.


Klussen Dordrecht
zaterdag 02 augustus 2014

Zonnescherm elektrisch maken

Mijn zonnescherm van slaapkamer op tweede verdieping wordt nu handmatig uit-/ingedraaid met staalkabel van binnenuit. Ik wil dat er een elektrische motor wordt aangebracht zodat de bediening van binnenuit kan plaatsvinden. Het gaat om een gewoon scherm dat in juli 1993 geplaatst werd van 3,40 meter breed.


Klussen Dordrecht
zaterdag 19 juli 2014

Elektrisch zonnescherm ophangen

Verwijderen bestaand handmatig zonnescherm. Daarna het plaatsen van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Maat: 300 cm breed en een uitval van 250 cm. Scherm is aanwezig.


Klussen Dordrecht
maandag 23 juni 2014

Staalkabels in knikarm zonnescherm vervangen

Bij alle 2 de knikarmen zijn de staalkabels gebroken


Klussen Lage Zwaluwe
vrijdag 21 maart 2014

Schade aan de gevel herstellen

Bij zonnescherm plaatsen is er schade aan de muur ontstaan. Zonnescherm demonteren, stenen uithakken en nieuwe plaatsen en vervolgens het scherm weer ophangen. Scherm van 4.5 meter breed. Nieuwe stenen moeten uitgeslepen worden om het goed passend te maken.


Gevel- en metselwerk Dordrecht
donderdag 20 maart 2014

Zonneschermdoek vervangen

Het plaatsen van twee nieuwe doeken in een val zonnescherm. Afmeting per doek 3,85 meter x 1.50 meter. Doek op de begane grond en 1 keer doek op 1e verdieping. Doeken koop ik zelf.


Klussen Dordrecht

Zonwering in jouw regio

Offertes aanvragen