Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Dordrecht

Gevel - Dordrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Dordrecht?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Dordrecht die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bleskensgraaf, Brandwijk, Hooge Zwaluwe, Klaaswaal, Lage Zwaluwe, Maasdam, Mookhoek, Numansdorp, 's-Gravendeel, Sleeuwijk, Sliedrecht, Streefkerk, Strijen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Dordrecht

Recente aanvragen uit Dordrecht

maandag 05 april 2021

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren

Ik zoek een goede vakman voor het repareren en impregneren van de voegen van de schoorsteen. Het gaat om een hoekwoning met een dakkapel. De woning is goed bereikbaar. In het verleden is een vakman al meerder keren voor dit probleem langs geweest maar tot heden heeft het niet geholpen tegen de lekkages.


Gevel- en metselwerk
maandag 04 januari 2021

Gevel renoveren

Wij zouden graag een offerte op willen vragen voor het volgende: Achterzijde: zandstralen (zodat witte verf er af is) + alle voegen verwijderen + opnieuw voegen. Zijkant: alle voegen verwijderen + opnieuw voegen Voorkant: alle voegen verwijderen + opnieuw voegen - alle zijdes impregneren Afmetingen: achterzijde: cà 12 m2 Zijkant: cà 48 m2 Voorkant: cà 15 m2 We twijfelen of we ook de voorkant opnieuw willen voegen, omdat die er nog goed uitziet. En we weten nog niet of we de achterkant willen zandstralen. En of we alles willen impregneren.


Gevel- en metselwerk
zondag 27 december 2020

Gevel bekleden

We hebben lekkage in onze kozijnen van de woonkamer als het hard gaat regenen. Vandaar willen we graag de hele gevel bekleden zodat er geen sprake meer is van lekkage, gaat om 45 m2.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen