Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Alphen aan den Rijn

Vloer - Alphen aan den Rijn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Alphen aan den Rijn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aarlanderveen, Boskoop, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven, Zwammerdam of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Alphen aan den Rijn aanvragen

Recente vloerklussen uit Alphen aan den Rijn

woensdag 31 maart 2021

Badkamervloer tegelen 5m2 (tegels van 60x60)

Onze badkamervloer moet opnieuw gestort worden i.v.m. verplaatsing douche en omdat er een draingoot moet worden aangesloten voor de afvoer van de douche. De douche heeft een oppervlakte van minder dan 5m2. Ik weet niet of jullie ook de vloer kunnen betegelen. Indien dit zo is, hoor ik graag wat de bijkomende kosten zijn. De tegels op de vloer zijn 60x60cm. Aanschaf van de nieuwe tegels doe ik zelf.


Vloer leggen en vloeronderhoud
zondag 14 februari 2021

Zandcement vloer storten en vloerverwarming aanleggen

Graag een slechte ondervloer laten verwijderen en daarna een nieuwe vloer laten storten waar een vloerverwarming in moet komen. Verwijderen + storten = 40m2. Ik wil een nieuwe zandcement vloer laten storten. De ondervloer haal ik er zelf uit. Het betreft ongeveer 40 m². Ik wil vloerverwarming laten aanbrengen. Er komt een pvc vloer op. Ik zou een nat systeem willen. Het moet de hoofdverwarming worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud
zondag 07 februari 2021

Betonlook vloer en vloerverwarming aanleggen

We willen in onze huidige vloer (nu nog hout, met eronder tegels) vloerverwarming leggen en dan afwerken met een betonlook vloer. de vloer opp. is +/- 55 m2. het huis is in de breedte gebouwd en heeft daardoor 3 luiken naar de kruipruimte. 2 ervan worden niet benut, echter is wel een luik/gat. Hoe kan dit netjes zonder scheur/breuk vorming worden weggewerkt?


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen