Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Alphen aan den Rijn

Verwarming - Alphen aan den Rijn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Alphen aan den Rijn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aarlanderveen, Boskoop, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven, Zwammerdam of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Alphen aan den Rijn aanvragen

Recente aanvragen uit Alphen aan den Rijn

woensdag 07 april 2021

Radiator verplaatsen en vervangen

Ik wil graag de radiator in mijn woonkamer laten vervangen. De radiator hangt nu op een rare plek en ik wil een langwerpige radiator hebben en deze wil ik een slag gedraaid hebben. De leidingen komen al uit de grond en die liggen nog niet op de goede plek. Ik vraag me af of deze verplaatst of verlengt kunnen worden zodat ik mijn verwarming kan verplaatsen naar een logischere plek. De radiator moet sowieso vervangen worden. Aanschaf radiator graag in overleg


CV en verwarming
woensdag 03 februari 2021

Radiator verplaatsen en vervangen

Ik wil graag de radiator in mijn woonkamer laten vervangen. De radiator hangt nu op een rare plek en ik wil een langwerpige radiator hebben en deze wil ik een slag gedraaid hebben. De leidingen komen al uit de grond en die liggen nog niet op de goede plek. Ik vraag me af of deze verplaatst of verlengt kunnen worden zodat ik mijn verwarming kan verplaatsen naar een logischere plek. De radiator moet sowieso vervangen worden. Vakman regelt de radiator, maar dit hangt er heel erg van af wat de mogelijkheden zijn.


CV en verwarming
zaterdag 26 december 2020

Convectoren plaatsen

Wil graag 2x vloer convectoren laten leveren/vervangen excl. convectorputten.


CV en verwarming
Offertes aanvragen