Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Alphen aan den Rijn

Badkamer - Alphen aan den Rijn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Alphen aan den Rijn?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Aarlanderveen, Boskoop, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven, Zwammerdam of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Alphen aan den Rijn aanvragen

Recente aanvragen uit Alphen aan den Rijn

maandag 04 januari 2021

Badkamer verbouwing

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Het bad moet eruit, en ik wil er een douchecabine in laten plaatsen. Ook moeten er nieuwe tegels op de wanden en vloer gezet worden, moet er een nieuwe radiator geplaatst worden en wil ik eventueel een nieuwe badmeubel. De badkamer is 2 x 2 meter.


Badkamer en toilet
zondag 03 januari 2021

Badkamer maken in kleinste slaapkamer

Wij willen de badkamer verplaatsen naar de kleinste slaapkamer. Ik heb al een ontwerp gemaakt in de beschrijving moet van 0 af aan opgebouwd worden. De badkamer is 7 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Badkamer en toilet
zondag 22 november 2020

Badkamer renoveren

Wil graag mij gehele badkamer renoveren, het heeft een oppervlakte van 8 m2. Gaat onder andere om de volgende werkzaamheden: - Plafondplaten vervangen - Ales slopen en verwijderen ( douche, bad, wastafel etc.) - Advies over de nieuwe indeling en de mogelijkheden In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen