Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Alphen aan den Rijn

Badkamer - Alphen aan den Rijn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Alphen aan den Rijn?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Aarlanderveen, Boskoop, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven, Zwammerdam of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Alphen aan den Rijn aanvragen

Recente aanvragen uit Alphen aan den Rijn

zaterdag 13 maart 2021

Badkamer renovatie

Ik heb een badkamer van 2,3 bij 2,7 meter en die wil ik geheel renoveren. Het bad wil ik vervangen door een whirlpool bubbelbad. Verder wil ik nieuwe vloer en wandtegels, een nieuwe wasbak met nieuwe kastjes er omheen en een nieuwe douchebak.


Badkamer en toilet
maandag 01 februari 2021

Douche cabine plaatsen en vloer afwerken

Graag zou ik een nieuwe douchecabine laten plaatsen en de vloer en muur laten afwerken. Mijn wensen zijn: -een nieuwe rode giet vloer +/- 12 m2 - Plaatsen van nieuwe douche cabine - Muur afwerken In de bijlagen foto’s toegevoegd. Hieronder een aantal opmerkingen over de foto’s. -Oude douchebak moet nog verwijderd worden. -Nieuwe douchecabine afvoer moet naar de andere kant geleid worden en afmetingen van de cabine zijn anders. -Nieuwe rode gietvloer 12 m2 -Muur graag afwerken, het product hebben we in ons bezit.


Badkamer en toilet
maandag 04 januari 2021

Badkamer verbouwing

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Het bad moet eruit, en ik wil er een douchecabine in laten plaatsen. Ook moeten er nieuwe tegels op de wanden en vloer gezet worden, moet er een nieuwe radiator geplaatst worden en wil ik eventueel een nieuwe badmeubel. De badkamer is 2 x 2 meter.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen