Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Heerlen

Dak - Heerlen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Heerlen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Amstenrade, Bocholtz, Brunssum, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Mechelen, Nuth, Ransdaal, Schin op Geul, Simpelveld, Vaals, Vijlen, Voerendaal, Wijlre, Wijnandsrade, Wittem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Heerlen

Recente aanvragen uit Heerlen

maandag 18 januari 2021

Garage dak vernieuwen

Wij willen het garage dak laten vernieuwen van +- 20 m2 , oude bitumen dakbedekking verwijderen en nieuwe erop maken.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 11 januari 2021

Gevel bekleden met metaal

Ik wil graag de gevel laten bekleden met metaal. Dit is ongeveer 8 meter breed en dan loopt dit in een punt naar boven (dakpunt), waarvan het hoogste punt 4 meter is. Gaat om 2 zijden van de woning. Aan 1 kant van de woning zit een schoorsteen, deze wil ik ook graag laten bekleden. Ik wil dit werk graag in de lente/zomerperiode laten uitvoeren. Ik ga graag in gesprek met de vakman over advies en mogelijkheden.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 29 december 2020

Buitengevel schilderen

De woning wordt medio mei 2021 betrokken. Ik wil de buitengevel laten schilderen. Alles is bij elkaar ongeveer 200 à 240 M2. Het steen is op dit moment licht geel. Werkzaamheden aanvang: juni 2021. De woning is rondom goed bereikbaar, is voorzien van een plat dak, bouwjaar woning 2006, in 2012 is de gevel gereinigd en geïmpregneerd, op de muur met slagregen zijn donkere vlekken zichtbaar.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen