Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Den Bosch

Kunststof dakkapel plaatsen 4m breed - Dakkapel plaatsen - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof dakkapel plaatsen 4m breed

Ik wil een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. Hij moet 4 meter breed worden. Ik wil de buitenzijde met kunststof laten afwerken. Ik wil bespreken hoe de oplevering wordt gedaan. Want ik kan het eventueel zelf afwerken.


Dakkapelspecialist Heerewaarden

Offertes dakkapel plaatsen in Den Bosch aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Den Bosch

woensdag 12 juli 2023

Kunststof dakkapel plaatsen 4m breed

Ik wil een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. Hij moet 4 meter breed worden. Ik wil de buitenzijde met kunststof laten afwerken. Ik wil bespreken hoe de oplevering wordt gedaan. Want ik kan het eventueel zelf afwerken.


Dakkapelbouw Heerewaarden
dinsdag 02 mei 2023

Dubbele nokverhoging realiseren

Ik wil een dubbele nokverhoging realiseren. De nokverhoging moet 6 meter breed worden. Ik wil dat het een prefab nokverhoging wordt. Ik wil informatie over de beste optie voor de afwerking aan de buitenzijde. Ik wil dat de binnenzijde woonklaar wordt opgeleverd. Ik wil dat de kozijnen van kunststof worden. Ik heb nog geen vergunning.


Dakkapelbouw Den Bosch
maandag 30 januari 2023

Dakkapel voorzijde woning realiseren

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen aan de voorzijde van mijn woning. Het gaat om een dakkapel van 5.20m breed en tussen de 1.50 en 1.70 m hoog. Ik moet tekeningen hebben om de vergunning aan te kunnen vragen. Ik wil dat de afwerking aan de buitenzijde kunststof is. De oplevering aan de binnenkant moet sausklaar zijn. Ik weet nog niet welk materiaal ik de kozijnen wil hebben, maar in ieder geval geen hout. Het huis wordt in het derde kwartaal van dit jaar opgeleverd, ik wil dan zsm beginnen.


Dakkapelbouw Boxtel
vrijdag 11 november 2022

Enkele nokverhoging/dubbele nokverhoging

Graag willen wij een prijsopgave voor een enkele en een dubbele nokverhoging van 4m breed, onze nok is nu 1,88m. Hier is een vergunning voor nodig. Deze hebben wij nog niet, maar buren hebben dit wel al. Casco oplevering. Verder will ik een kunststof afwerking aan de buitenzijde met kunststof kozijnen. De overdracht vindt 1 februari plaats. Liefst zo snel als mogelijk hierna van start gaan.


Dakkapelbouw Vlijmen
woensdag 05 oktober 2022

Dakisolatie dakkapel

Dakisolatie van bestaande dakkapel, circa 3,2 m breed, aan de buitenzijde.


Dakkapelbouw Sint Michielsgestel
zondag 25 september 2022

Dakkapel schoonmaken

Wij hebben een kunsstof dakkapel. De afvoeren zitten vol mos. Deze moeten leeggemaakt worden en de dakkapel moet schoongemaakt worden.


Dakkapelbouw Zaltbommel
zaterdag 03 september 2022

Vervanging goten en zijkanten dakkapel

De goten vanaf het dak naar de afvoergoten dienen vervangen te worden , zinken zijkanten van twee dakkapellen en ombouw gootjes/afdekking van hoekstenen van het dak.


Dakkapelbouw Vught
zaterdag 27 augustus 2022

Houten dakkapel plaatsen

Constructie dakkapel i.v.m. realisatie extra badkamer. 1e etage, achterzijde huis, pannendak 45° (vergunning vrij). Ik wil een houten dakkapel met houten kozijnen. Oplevering dakkapel in overleg. Eventueel ook de badkamer realiseren als de vakman dit kan.


Dakkapelbouw Well
woensdag 20 april 2022

Dakkapel plaatsen (12m)

Ik zoek een vakman die voor mij een dakkapel kan maken. Deze wil ik dan graag in een metaalachtige look, met aluminium kozijnen. De breedte wordt ongeveer 12m. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Overigens heb ik nog geen vergunning hiervoor in bezit.


Dakkapelbouw Den Bosch
donderdag 04 november 2021

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Graag ontvang ik een offerte voor een tweezijdige nokverhoging. Volgens het bestemmingsplan mag deze nog worden opgehoogd met 0,9meter. De oppervlakte van de zolder is 7mx6,7m. Wij hebben nog geen vergunning in bezit. De oplevering van de nokverhoging willen wij woon klaar. De afwerking van de nokverhoging willen wij nog in overleg doen.


Dakkapelbouw Den Bosch
zondag 18 juli 2021

Eenzijdige nokverhoging achterzijde

Wij willen een eenzijdige nokverhoging aan de achterkant van het huis. Oud huis uit 1894. Dakpannen aanwezig. Breedte van 6 meter. Hoek dak rond de 45 graden. Graag kuststof (grijs / beige). Minimaal twee kiepramen met horren. Offerte graag inclusief screens. De benodigde vergunning regel ik zelf. Het betreft een twee-onder-een-kapwoning.


Dakkapelbouw Den Dungen
zondag 04 juli 2021

Casco dakkapel

Ik wil graag een dakkapel met platdak en 5 ramen aan de achterzijde van de woning plaatsten. De breedte betreft 6 meter. Ik wil graag een kunststof afwerking met materiaal kozijnen in overleg. De oplevering aan de binnenzijde willen wij casco hebben.


Dakkapelbouw Den Bosch
vrijdag 25 juni 2021

Dakkapel plaatsen 4,5m breed

Graag zou ik willen weten wat het plaatsen van een dakkapel kost? Bijgaand foto wat andere bewoners hebben gemaakt. Het laatste dak is van ons. Ik schat dat het dakkapel wel ongeveer 4.5 meter breed mag zijn 2 meter dan komt er een muur en dan 2,5 meter In kunststof afgewerkt met houtlook en de casco opgeleverd. De kozijnen mogen ook van kunststof met de houtlook.


Dakkapelbouw Vught
donderdag 20 mei 2021

Dakkapel plaatsen

Wij willen een dakkapel aan de achterzijde van de woning van 3.5 mtr. Het mag van kunststof zijn, met 2 kiepramen en een ventilatierooster. Afwerking aan de binnenzijde is niet nodig. De kleur mag wit zijn.


Dakkapelbouw Rossum
woensdag 19 mei 2021

Dakkapel aan de voorzijde plaatsen

Wij willen een kunststof dakkapel van 2 meter breed aan de voorkant van het huis laten plaatsen. Graag zonder binnenafwerking en inclusief kunststof kozijnen. We hebben nog geen vergunning aangevraagd.


Dakkapelbouw Heusden gem. Heusden
Offertes aanvragen