Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Oss

Schilderen - Oss

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Oss?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alphen, Altforst, Appeltern, Berghem, Geffen, Haren, Heesch, Herpen, Lith, Lithoijen, Maasbommel, Maren Kessel, Megen, Nistelrode, Nuland, Oijen, Schaijk, Uden, Volkel, Vorstenbosch, Zeeland of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Oss aanvragen

Recente aanvragen uit Oss

zaterdag 02 januari 2021

Trap schilderen

1) Er moet 1 trap worden gerepareerd. De antisliprubbers zijn nog goed en hoeven niet worden vervangen. 2) Een linksom draaiende met een 90° hoekvormige open houtentrap met in totaal 13 treden gaat van de begane grond naar de eerste verdieping. 3) Het betreft beschadigingen in het vlakke loopgedeelte van twee specifieke treden door zware voorwerpen die het hout hebben beschadigd. Deze beschadigingen zouden met kneedbare houtvuller kunnen worden gerepareerd. 4) Van 2 a 3 treden zijn de hoekranden behoorlijk beschadigd door het verplaatsen van zware voorwerpen. Door de afronding aan te passen en goed te schuren kan er veel worden hersteld. 5) Persoonlijk denk ik dat de trap zeker 2 keer volledig moet worden geschilderd om het kleur verschil te minimaliseren. Op dit moment zit er een trappenlak Trimetal Silvantane op. Graag zou ik de trap willen laten behandelen met deze trappenlak en/of zijn equivalent. In afwachting van uw reactie.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen