Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Maarssen

Badkamer - Maarssen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Maarssen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Breukelen, Haarzuilens, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Tienhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Maarssen aanvragen

Recente aanvragen uit Maarssen

vrijdag 29 januari 2021

Douche herinstallatie

Zomer 2020 hebben we een nieuwe douchebak en wanden gekregen. Maar de bak is instabiel en doordat de kit is gescheurd. Nu lekkage. We zoeken iemand die de bak/douche kan herinstalleren en opnieuw goed dicht kitten.


Badkamer en toilet
woensdag 30 december 2020

Geheel nieuwe badkamer installeren

Wij hebben onlangs een nieuwe woning gekocht die momenteel een zeer kleine en verouderede badkamer heeft. Het idee is om de verdieping van de woning opnieuw in te delen en een nieuwe, grotere, badkamer te realiseren. De overdracht is 1 februari. In februari willen we de verdieping verbouwen en eventueel het leidingwerk verzorgen. Waarna we in maart de nieuwe badkamer willen installeren zodat we in april de nieuwe woning kunnen betrekken. De badkamer moet geheel nieuw worden opgebouwd inclusief een eventuele lichtgewicht betonvloer op de houten verdiepingsvloer. Wij zijn op zoek naar een installateur, loodgieter en tegelzetter die dit voor ons kan verzorgen.


Badkamer en toilet
woensdag 16 december 2020

Badkamer verbouwen en andere werkzaamheden

Wij willen de badkamer verbouwen. In bijlage een foto van de huidige badkamer. We hebben al een project, gemaakt door de winkelier waar de we spullen hebben gekocht. Leidingen moeten verplaats worden, de wc moet gemaakt worden (er is een aangrenzende toilet dus dit zou geen probleem moeten zijn), tegels moeten geplaatst worden en er moeten ook muurtjes worden gemaakt. De volgende dingen moeten geïnstalleerd worden: wc en reservoir, wastafel\badkamermeubel, radiator, ligbad, douche en bijbehorende deur. Andere werkzaamheden betreffen: schilderen van plafond in 2 kamers en omloop (ruimte is 40 m2), tapijt verwijderen en laminaat plaatsen in dezelfde ruimte van 40 m2, verwijderen houten panel achter de keuken en tegels plaatsen (de muur is 5 meter lang), houten bartafel verwijderen (hij is onderdeel van de keuken maar wij vinden hem niet mooi). Ook willen wij wallpaper verwijderen en schilderen in een kamer van 10 m2, woonkamer laten schilderen (35m2 met veel ramen), planken zetten en hanglampen installeren. We krijgen 1 april de sleutel van ons nieuw huis en willen de werkzaamheden laten starten in de week van 5 april. We horen graag wat mogelijk is! Groeten Onderstaande materialen hebben wij zelf aangeschaft. tegels, bad, douche, kranen, douchegoot, toilet met reservoir, wasbak en de meubel, radiator, laminaat, tegels, verf, planken en hanglampen.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen