Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiewerk - Maarssen

Installatiewerk - Maarssen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Installatiewerk laten uitvoeren in Maarssen?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in Breukelen, Haarzuilens, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Tienhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Maarssen

Recente aanvragen uit Maarssen

vrijdag 22 januari 2021

Buiten kraan aanleggen

Buiten kraan in de tuin aanleggen


Installatie- en leidingwerk
zondag 10 januari 2021

Vervangen van zinken dakgoot aan voorzijde woning

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vervangen van mijn bestaande zinken dakgoot, totale lengte: 5,5 m1 en op de eerste verdieping. Uitvoering graag zsm ivm lekkende goot.


Installatie- en leidingwerk
donderdag 07 januari 2021

Installatiewerk op zolder uitvoeren

Ik zoek een installateur die het volgende werk kan verrichten op korte termijn: - Op zolder dikke stalen oude CV leidingen lopend vanaf de ketel vervangen voor dunnere, flexibele leidingen, zowel aan de voor- als achterkant van het huis, die vervolgens doorvoeren door bestaande CV gaten in de vloer en weer aansluiten op het leidingwerk op de onderliggende 1e verdieping, evt helemaal laten doorlopen naar benedenverdieping indien dit makkelijker is - Koperen waterleidingen, koud en warm, nu bevestigd op de gordingen, moeten worden bevestigd op de vloer met evt nieuwe koperen leidingen - CV leidingen die nu hangen aan dakbeschot moeten ook bevestigd worden op de vloer - oude radiator op zolder demonteren, aan- en afvoer verplaatsen en aansluiting voorbereiden voor komst nieuwe radiator - evt badkamerradiator vervangen indien nodig (ivm roestvorming ontluchtingschroef aan de onderkant)


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen