Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Laren

Tuin onderhouden - Tuinaanleg - Laren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin onderhouden

Goedendag, Ik de voortuin staat een magnoliaboom. Deze wordt te hoog en wil de boom graag terug laten snoeien. Graag prijsopgave . Waar heb je de hovenier voor nodig?: Onderhoud van mijn tuin


Hovenier Eemnes

Offertes tuinaanleg in Laren vergelijken

Recente opdrachten in Laren

zaterdag 04 januari 2020

Tuin aanleggen, renoveren

Nieuwe heg plaatsen, gras leggen, 1 terras, 1 oprit met grind, stukje schutting, tuin is ongeveer 300 m2 en moet vermoedelijk gemiddeld 10 cm worden opgehoogd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
vrijdag 25 oktober 2019

Aanleggen grindpad

Graag een offerte voor het aanleggen van een grindpad met gebroken puin zonder honingraad platen. De tuin is al helemaal leeg gehaald van planten en tegels. Er moet met een kraantje een berg zwart zand van ongeveer 2 a 3 m3 verplaatst worden naar het stukje tuin naast het nieuwe grindpad. Vanaf het grindpad moet ook een paadje naar de voordeur gelegd worden met grind. Gaat ongeveer om 90 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
donderdag 28 maart 2019

Aanleggen van damwand en twee houten terrassen bij het water

In onze nieuwe tuin in mei/juni 2 houten vlonders aangelegd worden. Zie bijlage voor een situatie schets en hieronder vermelde extra informatie: - Hoogte verschil op te vangen 1,2 meter hoog incl. Damwand - Beide vlonders dient een trap ingemaakt te worden om hoogte verschil op te vangen als in bijlage aangegeven - Afwerking van de vlonder planken liefst in dit houtsoort -mukulungu-25x145mm/ glad afgewerkt - Afmetingen zijn 4 x 3,5/4,00 meter voor terras links en voor rechts 1,5 x 2,00 meter waar de opstap naar de boot is - Prijs graag inclusief het uitgraven van deze gedeeltes, het loopt nu al schuin naar de kade maar vooral voor de bak van 4 x 4 zou nog wat weggehaald moeten worden Wij zijn erg benieuwd naar een gerichte schatting/offerte voor deze werkzaamheden die in mei/juni uitgevoerd dienen te worden. Plaats is Blaricum.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
maandag 23 juli 2018

Waterput slaan in de tuin en besproeiing laten aanleggen

Ik wil een waterput slaan in de tuin en besproeiing laten aanleggen. Ik heb tuin rondom het huis, schat 700 m2 tuin waarvan ongeveer 150 m2 verhard. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
maandag 02 april 2018

Tuin op een perceel aanleggen

Wij hebben een perceel gekocht waar we een huis gaan laten bouwen. Daar hoort ook een tuin bij. Het perceel is 2800 m2 groot. We willen een eenvoudige, onderhoudsvriendelijke en kindvriendelijke tuin, geen vijvers. Veel gras, wat beplanting langs de rand, een aantal bomen, momenteel is het een leeg weiland, een grindpad als oprijlaan en een hek om het perceel. Bent u ook een tuinarchitect, of voert u alleen uit? We zijn benieuwd wat u kan betekenen van ons, en wat een indicatie van de kosten zou zijn. De tuin moet ongeveer 2400-2500 m2 worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
dinsdag 23 januari 2018

Tuin aanleggen inclusief schuur

Opnieuw bestraten, overkapping schuur en puntdak. Een hekje afscheiding terras en tuin. In tuin een en ander aanplanten , bomen etc. Kortom renovatie tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
zondag 04 juni 2017

Tuin aanleggen volgens tuinontwerp

Het betreft een nieuwbouwhuis in Eemnes. Ongeveer 90 m2 achtertuin en 12 m2 voortuin. Van grondwerk tot en met de aanleg van terrassen en beplanting, elektra en beregening.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eemnes
zondag 04 juni 2017

Tuinaanleg bij een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in december worden opgeleverd. Wij willen daar dan direct de oprit van ongeveer 30 m² laten bestraten, zodat daar 2 auto's geplaatst kunnen worden. We denken daarbij aan een wat grotere maat tegels, maar overleggen daar graag over. Verder moeten er in de tuin een terras van 4 x 3 meter en van 5 x 5 meter worden aangelegd. Bij het kleine terras willen we optioneel een houten overkapping. Ook willen we een tuinafscheiding op de erfgrens met de buren laten maken van 6 meter lang. Voorschrift is dat dit een groene afscheiding moet worden. We denken aan een rek met Hedera of een haagje. De totale maat van de tuin is ongeveer 400 m². De oprit willen we als eerste laten aanleggen, de rest van de klus kan later in overleg met u worden ingepland. We bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw advies en prijsopgave. December / 12 m²/10 meter lang en 3 meter breed /groene afscheiding is verplicht / 6 meter /rek met hedera oid haag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
dinsdag 04 april 2017

Tuin aanleggen

Mijn tuin is nog niet aangelegd staat ook nog niks in. Ik heb bijgevoegd een tekening hoe ik het zou willen! Graag hoor ik hoeveel dit gaat kosten. De stenen die ik graag zou willen: zand/oranje kleur en kunstgras. Bakken waar de bloemen in kunnen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
maandag 02 november 2015

Tuin laten egaliseren

Graag ontvang een indicatie wat het kost om een aantal coniferen, populieren en bramen te verwijderen en afvoeren. Daarna dient de tuin te worden geëgaliseerd en op hoogte gebracht voor het aanleggen van een terras, grind en het leggen van graszoden. De tuin is ongeveer 1100 m2 groot.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
maandag 08 juni 2015

Tuin compleet aanleggen

Onze tuin compleet aanleggen. Zie foto voor formaten. Met tuintegels 60 bij 60. Vlonder horizontaal gelegd. Kleur tegels in lichte kleur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
donderdag 09 juni 2011

Aanleg tuin

Aanleg nieuwe tuin, ongeveer 900 m2. Planten nieuwe bomen, terrassen aanleggen, bron/beregeing aanleggen. Ontwerp aanwezig, geen beplantingsplan, hier wel idee over. Mediterraan/landelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blaricum
Offertes aanvragen