Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Heerlen

Isolatie - Heerlen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Heerlen?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Amstenrade, Bocholtz, Brunssum, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Mechelen, Nuth, Ransdaal, Schin op Geul, Simpelveld, Vaals, Vijlen, Voerendaal, Wijlre, Wijnandsrade, Wittem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Heerlen aanvragen

Recente opdrachten uit Heerlen

zaterdag 09 januari 2021

Isoleren vloer

Ik wil graag de vloer laten isoleren. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 100m2. Het gaat om geluidsoverlast van de buren, wij wonen in een 2 onder 1 kap. De muren liggen ongeveer op 75m2. Graag advies van de vakman, voor de beste mogelijkheid. Huidige vloer is laminaat (1e verdieping) en de BG is tegel.


Isolatie
donderdag 17 december 2020

Plafond tegen geluid isoleren

Ik wil graag geluid isolatie aanbrengen tegen geluid van de bovenburen. Het gaat om een pand uit 1910. In totaal is het 100 m2, maar het kan 350 m2 worden.


Isolatie
woensdag 09 december 2020

Plafond isoleren ivm geluidsoverlast

We hebben een huis uit 1930 met houten plafonds/vloeren. De bewoners van de begane grond hebben erg veel last van de bewoners op de eerste verdieping (met name contactgeluiden, zoals lopen/rennen/springen). We willen graag iets in het plafond laten spuiten, mits dit de meest geschikte manier van isoleren is.


Isolatie
Offertes aanvragen