Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Heerlen

Gevel - Heerlen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Heerlen?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Heerlen die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Amstenrade, Bocholtz, Brunssum, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Mechelen, Nuth, Ransdaal, Schin op Geul, Simpelveld, Vaals, Vijlen, Voerendaal, Wijlre, Wijnandsrade, Wittem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Heerlen

Recente aanvragen uit Heerlen

maandag 15 februari 2021

Isolatiewerk (thermisch)

Uitbouw van 3 meter kent aan een kant een enkele muur. Aan de binnenkant is de keuken geplaatst en daar kunnen we niet meer bij om van binnenuit te isoleren. De enkele muur geeft nog veel kou af. Vandaar de behoefte om deze vanuit de buitenkant (carport) te isoleren, tot waar het originele huis met spouwmuur wel is geïsoleerd. Graag deze muur isoleren, de breedte is 3 meter en de hoogte 2.50 meter.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 26 januari 2021

Gevelplint plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van een gevelplint. Hij moet ongeveer 60 cm hoog zijn.


Gevel- en metselwerk
maandag 11 januari 2021

Gevel bekleden met metaal

Ik wil graag de gevel laten bekleden met metaal. Dit is ongeveer 8 meter breed en dan loopt dit in een punt naar boven (dakpunt), waarvan het hoogste punt 4 meter is. Gaat om 2 zijden van de woning. Aan 1 kant van de woning zit een schoorsteen, deze wil ik ook graag laten bekleden. Ik wil dit werk graag in de lente/zomerperiode laten uitvoeren. Ik ga graag in gesprek met de vakman over advies en mogelijkheden.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen