Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Heerlen

Gevel - Heerlen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Heerlen?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Heerlen die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Amstenrade, Bocholtz, Brunssum, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Mechelen, Nuth, Ransdaal, Schin op Geul, Simpelveld, Vaals, Vijlen, Voerendaal, Wijlre, Wijnandsrade, Wittem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Heerlen

Recente aanvragen uit Heerlen

maandag 11 januari 2021

Gevel bekleden met metaal

Ik wil graag de gevel laten bekleden met metaal. Dit is ongeveer 8 meter breed en dan loopt dit in een punt naar boven (dakpunt), waarvan het hoogste punt 4 meter is. Gaat om 2 zijden van de woning. Aan 1 kant van de woning zit een schoorsteen, deze wil ik ook graag laten bekleden. Ik wil dit werk graag in de lente/zomerperiode laten uitvoeren. Ik ga graag in gesprek met de vakman over advies en mogelijkheden.


Gevel- en metselwerk
woensdag 30 december 2020

Bekleden van een gevel + isolatie

Gevel te bekleden. interesse in bepleistering, hout, composiet. Nog in overleg. Het gaat om een oppervlakte van 75m2 ongeveer. Waar de bekleding op komt, dat moet wel geïsoleerd worden. In overleg met de vakman voor de overige isolatie.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 29 december 2020

Buitengevel schilderen

De woning wordt medio mei 2021 betrokken. Ik wil de buitengevel laten schilderen. Alles is bij elkaar ongeveer 200 à 240 M2. Het steen is op dit moment licht geel. Werkzaamheden aanvang: juni 2021. De woning is rondom goed bereikbaar, is voorzien van een plat dak, bouwjaar woning 2006, in 2012 is de gevel gereinigd en geïmpregneerd, op de muur met slagregen zijn donkere vlekken zichtbaar.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen