Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Diemen

Tuin renovatie 50m2 - Tuinaanleg - Diemen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuin renovatie 50m2

Ik wil graag mijn tuin laten renoveren. Het is een tuin van ongeveer 50m2. We willen graag iemand die de huidige tegels kan verwijderen en die opnieuw de grond kan egaliseren en betegelen. Daarnaast willen we een nieuwe schutting. We willen sommige bomen houden en anderen moeten verwijderd worden, ook willen we een aantal borders met planten laten plaatsen. We hebben ook regenpijpen onder de grond die gefixt moeten worden, ze lijken te lekken.


Hovenier Diemen

Offertes tuinaanleg in Diemen vergelijken

Recente opdrachten in Diemen

maandag 25 januari 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Tuin bestraten en schutting plaatsen. Tuin is ong 42 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 03 mei 2020

Tuin aanleg

Achtertuin aanleggen. Vlonders (kunnen op tegels gelegd worden, kunstgras, stukje tegels, border met beplanting en stukjes heg. Ontwerp is aanwezig


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 18 augustus 2019

schutting plaatsen (en terras herbestraten

Ik wil graag een schutting laten plaatsen (lengte ongeveer 8 meter) en grote houten bakken (voor groentetuin tegen de schutting aan). Gazon opnieuw aanleggen. Beplanting moet worden verwijderd voordat de schutting kan worden geplaatst. Ik wil graag een houten schutting, het moet dicht zijn tot een meter boven de grond, daarboven met gaas. Daarnaast wil ik graag een terras achter het huis herbestraten en ongeveer 15 cm worden opgehoogd en goed worden opgesloten met verval naar de tuin toe. oppervlakte 40 a 36 m2. Voor het huis ook ongeveer 10 meter herbestraten ivm kleine verzakking, enkele grotere betontegels (8 stuks 60 bij 60), rest is waalformaat steentjes.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 13 mei 2019

Tuin ophogen en opnieuw betegelen

Ik wil de tuin van ongeveer 30 m2 30 cm laten ophogen en daarna opnieuw betegelen met nieuwe tegels. Hiervoor moeten eerst de huidige tegels verwijderd en afgevoerd worden. Ook moet er een border geplaatst worden en eventueel kunstgras aanleggen. Al het materiaal in overleg svp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
donderdag 17 mei 2018

Tuin aanleggen en schutting plaatsen

Onze tuin (8 x 6 meter) ophogen/egaliseren en een terras (tegels) aanleggen. Daarnaast over 1 kant in de lengte 7-8 meter een schutting plaatsen (wij willen hier zelf een houthok van maken).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
woensdag 09 augustus 2017

Aanleg tuin bij nieuwbouw huis

Het betreft de aanleg /ontwerp voor een onderhoudsarme tuin rondom een vrijstaande woning. De totale oppervlakte is ongeveer 125 m2. Parkeren op eigen terrein. Voorkeur voor steen en houten terras afgewisseld. Vaste planten bakken/steen of hout. Grind met losse plantenbakken. Mogelijk aanleg schutting in overleg met de buren. Realisatie/start zomer 2018.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
dinsdag 01 augustus 2017

Tuin helemaal aanleggen bij nieuwbouw

Onze tuin bestaat nu nog volledig uit het zand wat er bij de oplevering lag. We willen graag de hele tuin aan laten leggen (eventueel ook schutting, maar offerte graag zonder schutting). Het gaat om de oprit, de voor- en zijkant van het huis en de achtertuin. We hebben een ontwerp gemaakt van wat we ongeveer willen. We willen graag op de oprit en in de achtertuin betontegels (bruinige kleur) en aan de voor- en zijkant van het huis grind. Verder willen we graag echt gras (geen kunstgras). Aan de zijkant en voorkant van het huis zouden we ook graag een kleine afscheiding willen in de vorm van een lage haag of iets dergelijks. De achtertuin heeft een oppervlakte van ongeveer 85 m2 en rondom het huis is het ongeveer 2 m2. De precieze afmetingen heb ik op aanvraag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 17 juli 2017

Kunstgras aanleggen

Wij willen graag een stuk van ons tuin kunstgras willen aanleggen. Is het mogelijk dat iemand langs komt om en offerte maken? We wetten niet precies om hoeveel meter het gaat want de tuin loopt niet recht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 30 april 2017

Tuin inclusief erfscheiding en terras vernieuwen

Ik wil een tuinpoort en een schutting laten plaatsen. Tevens wil ik een terras laten aanleggen. Er moet een oude schutting verwijderd worden. De schutting bestaat uit 3 palen en 2 schermen van 180 x 180 cm. Het terras bestaat uit 2 delen, totale oppervlakte 40 m2. Een deel van het terras komt op de plaats van een bestaand terras. Het andere deel van het terras komt in een deel van de tuin wat nu nog begroeid is met bodembedekkers. Tevens staat er een boom, er moet rekening gehouden worden met de wortels van de boom. De tuinpoort moet als eerste geplaatst worden om toegang te krijgen tot de achtertuin zodat de materialen voor het terras en de schutting via deze tuinpoort geleverd kunnen worden. De achtertuin is nu rondom gesloten. De tuinpoort, schuttingonderdelen en terrastegels schaffen we zelf aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 06 maart 2017

Gehele tuin laten aanleggen

Onze tuin bij ons nieuwe huis willen we graag geheel laten aanleggen inclusief bestrating. We willen de klus deze maand laten doen. Het gaat om een voor-, zij- en achtertuin van totaal 130 m2. We hebben al een ontwerp klaar liggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 13 februari 2017

Tuinaanleg: tuin laten aanleggen

Ik wil graag mijn tuin laten aanleggen. Tegels, grote plantenbak, stuk met gras. De tuin is ongeveer 8.5 x 5.2 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 25 juli 2016

Tuin met steigertje ontwerpen en aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag om onze casco tuin vorm te laten geven. Het gaat om een tuin van 100 m2 waarbij ook 50 strekkende meters aan schutting geplaatst moet worden. De tuin ligt aan water, wij willen dus ook graag een steiger laten aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 23 mei 2016

Tuinontwerp aanleggen

We hebben nog geen kijk op wat een tuinaanleg gaat kosten. Voor we kunnen beslissen wat we wel en niet laten doen, willen we graag eerst weten wat de kosten zijn van verschillende wensen. Onze wensen zijn als volgt: 1. Afgraven en afvoeren van zand en ophogen met tuinaarde ten bate van gras, boom, borders met struiken/planten en vijverbak volgens de plattegrond (vijver ingraven en beplanten doen we zelf); 2. Zand ophogen ten bate van een houten terras en een stenen terras en paadje naar schuur? (het lijkt te laag nu namelijk ten opzichte van huis en schuur). Zand hoeft uiteraard niet gekocht want het onder punt 1) afgegraven zand kan gebruikt worden. 3. Meteen achter het huis een houten terras van circa 3 bij 4 meter. 4. Achterin de tuin een stenen terras van circa 3.50 bij 4 meter. We houden van landelijk/rustiek/natuurlijk en van eenvoud. Misschien iets getrommeld? Misschien bont of gekleurd? Ieder geval geen strak grijs terras. Stenen hoeven niet zo groot te zijn. Afhankelijk van de prijs, ons budget is niet groot. 5. Vanaf stenen terras een (smal) stenen paadje naar schuurdeur (wel breed genoeg voor lopen met fiets) 6. Eventueel grasmat leggen al overdenken we die zelf in te zaaien (voor formaat, zie plattegrond in bijlage). We gaan rondom houten schuttingen met betonnen palen laten plaatsen. Moet dat voor of na het afgraven van het zand, ophogen met tuinaarde en leggen van de terrassen? Doet u dat ook? We zijn ook benieuwd wat u van ons tuinontwerp vindt? Het staat nog niet vast, het is een voorlopig ontwerp. (We krijgen nog advies van iemand van de Vogelbescherming). Graag zien we uw offerte tegemoet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
maandag 16 mei 2016

Tuinaanleg en -renovatie

De tuin is totaal 15 bij 5 meter groot. Hier staat een schuur van 6 bij 1 meter in. De 80 m2 willen wij graag renoveren. Er zal zand afgegraven moeten worden en afgevoerd. Hierna dient er 54 m2 aarde gestort te worden en 26 m2 tegels gelegd. Verder wil ik graag een hout/beton schutting laten plaatsen van 30.5 meter lang. Er dienen 2 deuren voor de auto geplaatst te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
zondag 15 mei 2016

Achtertuin met bestrating en kunstgras aanleggen

Wij willen de achtertuin laten aanleggen. De tuin is in totaal 42 m2 waarvan we ongeveer 14 m2 kunstgras willen plaatsen en de rest betegelen met de grote Broadway tegels van Gamma (60 x 60 centimeter). De tuin moet nog klaargemaakt worden voor de nieuwe tegels en het kunstgras (zie foto in de bijlage). De huidige materialen moeten eruit gehaald worden: terras, pad en wat gras. Daarna egaliseren en de nieuwe materialen aanbrengen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diemen
Offertes aanvragen