Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Delft

Elektricien Delft gezocht

Ben je op zoek naar een elektricien uit Delft? Vind hier prijsinformatie en meer. Vraag gratis offertes aan en Casius brengt je in contact met erkende elektriciens uit jouw regio.

Elektricien Delft gezocht

Elektricien Delft kosten

Elektricien in Delft? Dat kost gemiddeld €45,- per uur. Een uurloon van nieuwe elektriciens ligt tussen €25,- en €35,- per uur. Een ervaren elektromonteur in Delft kan wel €70,- per uur vragen. Heeft de elektricien geen certificaten? Ga dan uit van tussen €15,- en €20,- per uur. Hieronder een overzicht van de kosten per project:

Project Prijs incl. btw Bijzonderheden
Draden trekken €2,- tot €3,- Per meter
Aardlekschakelaar plaatsen €120,- tot €175,- Per schakelaar
Elektra tuinhuis €400,- tot €500,- Elektra buiten de woning
Enkel stopcontact aanleggen €40,- tot €60,- Standaard stopcontact
Meterkast verplaatsen €1.000 - €1.500 Binnen 25 meter
Groepenkast vervangen 1-fase €400,- tot €500,- Op basis van 4 groepen
Elektra complete woning €3.000 - €4.000 Nieuwbouwwoning
Veiligheidskeuring NEN 110 €350,- tot €500,- Inclusief rapport
Verlichting veranda €800 - €1.000 Schakelaars zware apparatuur
Groepenkast vervangen 3-fase €600,- tot €600,- Op basis van 4 groepen
Krachtstroom aanleggen €250 tot €350,- 3-fase aansluiting
Verlichting aanleggen per ruimte €400,- tot €600,- Excl. centrale bediening
Extra groep plaatsen €100,- tot €125,- Per groep

Prijsopbouw elektricien Delft

De kosten voor een elektricien in Delft zijn als volgt opgebouwd:

Prijsopbouw elektricien Amsterdam

Goedkope elektricien Delft

Voor een goedkope elektricien uit Alkmaar ben je tussen €10 en €25 per uur kwijt. Een goedkope elektromonteur is in het algemeen een elektricien zonder diploma. Het kan ook een startend ZZP'er zijn. Gemidddeld gezien vragen ze minder dan grotere elektra bedrijven. Bij Casius kun je meerdere offertes aanvragen. Daardoor kun je prijzen vergelijken en met de best passende vakman in zee gaan.

Erkend elektricien Delft

Het werken met elektriciteit moet veilig en goed gebeuren, want het brengt risico’s met zich mee. Daarom is een erkende elektricien uit Alkmaar waardevol. Dit vanwege het bezitten van de nodige kennis, vaardigheden en certificaten om het werk veilig en vakkundig uit te voeren. Al onze elektriciens voldoen aan het keurmerk Erkend Vakwerk.

Elektricien Delft nodig

Offerte elektricien Delft

Recente aanvragen uit Delft

dinsdag 15 augustus 2023

Elektra aanleggen of vervangen

4x stopcontact van 120 naar beneden brengen infresen


Elektra en groepenkast Delft
maandag 13 februari 2023

Elektra aanleggen

Ik wil graag nagaan of ik mijn meterkast moet verzwaren of juist moet uitbreiden. Dit aangezien het nieuwe aan te sluiten apparaat een vermogen van 38A/380 - 400 V en stroomverbruik van 9 kWh heeft, vermoed ik dat deze moet worden verzwaard. Ik woon in een bestaande woning en heb vermoedelijk 1 fase 220 V. De aanvraag voor een eventuele verzwaren is via "mijnaansluiting" bij de netbeheerder ingediend. Vanwege de extreem lange wachttijd, heb ik dat "voorbereiding" ingediend, mocht de verzwaring voor een oplossing zorgen. Ik wil mezelf laten informeren over de mogelijkheden, indien de netbeheerder het nodige moet gaan aanpassen. Dit laatste is uiteraard van toepassing, als een daadwerkelijk verzwaring van toepassing blijkt te zijn


Elektra en groepenkast Delfgauw
maandag 10 oktober 2022

Elektra aanleggen

De krachtstroom(mennekes stopcontact 32a) moet weer veilig aan de muur bevestigd worden. Door diefstal is is dit los getrokken van de muur. Ik wil graag een offerte hiervan ontvangen


Elektra en groepenkast Delft
woensdag 06 juli 2022

Elektra nalopen

In de toekomst wordt alles gerenoveerd, maar nu is er geen enkel stopcontact waar stroom op lijkt te zitten. De slimme meter heeft wel weergave, er is een energiecontract, er zou toch iets het moeten doen maar dat is dus niet zo.


Elektra en groepenkast Delft
donderdag 02 juni 2022

Vervangen van elektra

3 fasen aansluiting aanleggen, complete elektra vervangen in woning (tussenwoning van 117 m²), UTP kabels een aansluitingen plaatsen (CAT5), optioneel extra groepen aansluiten. Ter info: alle tussenwanden zijn holle gipswanden, alleen de buitenste wanden zijn van beton.


Elektra en groepenkast Delft
woensdag 26 februari 2020

Aanleggen en vervangen elektra in verband met aanschaf nieuwe keuken

Meterkast - De bestaande groepenkast vervangen door een nieuwe groepenkast met 1 Hoofdschakelaar, 3 aardlekschakelaars, 8 installatieautomaten 16A, 1 installatieautomaat 2x16A. Keuken - Het aanleggen van een wandcontactdoos (aparte groep) ten behoeve van de quooker. - Het aanleggen van een wandcontactdoos (aparte groep) ten behoeve van oven. - Het aanleggen van een wandcontactdoos (aparte groep) ten behoeve van combioven. - Het aanleggen van een wandcontactdoos (aparte groep) ten behoeve van vaatwasser. - Het aanleggen van een perilex wandcontactdoos (aparte dubbele groep) ten behoeve van de inductie kookplaat. - Het aanleggen van een wandcontactdoos ten behoeve van de vriezer en wijnkoeler. - Het aanleggen van een wandcontactdoos ten behoeve van de koelkast. - Het aanleggen van een wandcontactdoos ten behoeve van de afzuiger. - Het aanleggen van twee wandcontactdozen ten behoeve van de verlichting onder de keukenkastjes - Het aanleggen van drie dubbele wandcontactdozen (samenbouw) boven het werkblad ten behoeve van algemeen gebruik. - De schakelaar voor mechanische ventilatie samenbouwen met de wandcontactdozen. - De wandcontactdozen bij de lichtschakelaar veranderen in samenbouw. Woonkamer - Het aanleggen van een dubbele wandcontactdoos onder de eettafel. Algemeen - Schakelmateriaal Jung AS500 RAL9010 - Inclusief aanbrengen sleuven en sparingen Wij hebben een kruipruimte en de afstand tussen de meterkast en de kookplaat zal ongeveer 3 meter zijn. Alle wandcontactdozen moeten geaard zijn. Onze vraag is: moeten wij eerst de huidige keuken afbreken voordat alles uitgevoerd moet worden?


Elektra en groepenkast Den Hoorn

Elektra in regio Delft

Andere klussen in Delft

Offertes aanvragen