Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2 Delft

Zonwering - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonwering in Delft?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende zonweringspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een zonnescherm of rolgordijnen laten plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in De Lier, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende zonweringspecialist.

Offertes voor zonwering in Delft aanvragen

Recente aanvragen uit Delft

woensdag 29 april 2020

Complete tuinrenovatie

De tuin moet eigenlijk compleet gerenoveerd worden. Alles moet eruit gehaald worden en opnieuw ingericht. Ik heb een tuin van 6 meter breed en 8 meter lang. De volgende klussen moeten gebeuren: - 1 x schutting geïmpregneerd hout vervangen, (aan linker zijkant m) en 1 x aan de achterkant (6 m) met poortdeur met slot/knip. - Tegen de zij schutting: achterin in de tuin het plaatsen van schuur ( 2,5 bij 2,5 m), schuin aflopend dak. - Voorin tegen het huis aan een nieuw op te bouwen houten serre in de kleur wit geverfd, er moeten ramen komen, een deur en een hor, en het dak moet licht doorlatend zijn en schuin aflopend. Dan het huidige elektrische zonnescherm van het serre dak graag weer terugplaatsen. - Dan willen we een overkapte tussenruimte tussen de serre en de schuur, deze ook schuin aflopend. (3 meter x 2,5 meter). - Afstemmen van deuropeningen (draaiend naar buiten naar schuttingzijde) op elkaar voor doorloop/ of schuifdeuren in schuur en serre - regenwater afvoer / regenton op verhoging - her bestraten van vloeren, serre en schuur en paden, aansluitend op terras (nu witte grindtegel), aanpassen van hoogte bij terras en drempels van deuren - sloop en afvoeren van materialen (oude serre, schuur, bestrating, oude begroeiing) - verfraaien van tuin door verwijderen oude boomstammen, laag nieuwe aarde/ eventueel enkele nieuwe vaste planten in borders + terugplaatsen enkele planten - borders omranden Er is een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
donderdag 21 februari 2019

Kattengaas aanbrengen balkon

Ik wil graag mijn balkon afschermen voor mijn kat, zelf weet ik niet zo goed hoe en wat..een net plaatsen of stuk gaas. Ik heb ook een stuk zeem balkon waar hij niet perse op hoeft maar ik zelf moet er af en toe wel op om mijn raam te zemen of het zonnescherm naar beneden te doen. Wat hij absoluut ook niet mag is op het randje van het balkon springen. Te bang dat hij valt van 4 Hoog. Het balkon is ongeveer 3 a 4 meter lang. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Het balkon is 3 a 4 meter lang.


Klussen Delft
dinsdag 07 augustus 2018

Zonnescherm ophangen

Ik wil een zonnescherm laten ophangen. Het zonnescherm is ongeveer 3 meter breed. De gevel is van beton.


Klussen Delft
maandag 30 juli 2018

Zonneschermdoek repareren of vervangen

Reparatie zonnescherm naden opnieuw stikken. Of anders vernieuwen.


Klussen De Lier
maandag 14 augustus 2017

Zonnescherm afstellen

Ons electrisch zonnescherm sluit helaas niet meer goed. De bak blijft een paar centimeter open staan. Scherm maakt ook herrie (kraken) bij het in en uit gaan van het scherm.


Klussen Den Hoorn
zaterdag 03 juni 2017

Motor van knikarm zonnescherm vervangen

Zonnescherm motor vervangen. Deze zonnescherm moet van de muur af ivm de muur van de buren.


Klussen Delft

Zonwering in regio Delft

Andere klussen in Delft

Offertes aanvragen