Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Delft

Architect - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Delft?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in De Lier, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Delft aanvragen

Recente aanvragen uit regio Delft

maandag 29 augustus 2022

Constructieberekening en verwijdering van draagmuur

Graag ontvang ik een aanbod voor het verwijderen van een muur (waarschijnlijk dragend) tussen onze woonkamer en keuken incl.: - Constructie berekeningen (en stempelplan) - Bouwtekening - Slopen van de muur en, zo nodig, het plaatsen van een balk - Verwijderen van het puin Lengte van de muur is 3,28 m en hoogte is 2,76 m. Originele bouwtekeningen (uit 1938) hebben we verkregen van de gemeente. Recentere plattegronden zijn ook beschikbaar.


Bouwtekening en ontwerp Delft
zondag 15 november 2020

Stijl / sfeeradvies hele huis

Graag wil ik wat algemeen advies over het inrichten van onze woning en het wat meer aanbrengen van sfeerelementen. Voorkeur voor een moderne stijl met een combinatie van landelijk met hout. Gaat met name om de woonkamer maar andere kamers zijn optioneel.


Bouwtekening en ontwerp Delft
zondag 20 september 2020

Constructie berekenen en buitenmuur verwijderen tbv schuifpui

Ik wil een buitenmuur weghalen en vervangen door een schuifpui. Op de muur rust geen bovenverdieping, alleen een plat dak, met gasbetonplaten. ik wil een berekening laten doen voor de constructie (kolommen en horizontaal I profiel) die in plaats van de buitenmuur komt


Bouwtekening en ontwerp Delft
dinsdag 19 mei 2020

Constructieberekening maken en draagmuur verwijderen

Graag wil ik een doorgang laten maken van keuken naar woonkamer. Ca. 85 cm breed en 220 hoog. Het is voor zover ik weet een draagmuur.


Bouwtekening en ontwerp Delft
woensdag 28 februari 2018

Constructieberekening maken voor het dakterras

Wat is het gewenste formaat van het terras? L-vormig formaat van 22 m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dakterras zou aangelegd moeten worden op de uitbouw van keuken, badkamer en schuur. Het is de vraag of het dak sterk genoeg is om dit te kunnen dragen. Er moet dus ook nog een vergunning aangevraagd worden met constructie berekening en dergelijken. Ik wil graag ook iemand die de constructieberekening voor mij maakt, en als alles dan goedgekeurd wordt zou deze persoon eventueel ook meteen het terras kunnen aanleggen.


Bouwtekening en ontwerp Delft
woensdag 31 januari 2018

Draagkracht berekenen van een balkon

Wij hebben een balkon op de 2de verdieping, nu willen we daar een soort serre bouwen met een Jacuzzi. Nu is mijn vraag wat is er mogelijk wat betreft de draagkracht van het balkon (5 x 2.60 meter). De draagconstructie is van gewapend beton platen gemaakt uit 1990.


Bouwtekening en ontwerp Delft

Architect in regio Delft

Andere klussen in Delft

Offertes aanvragen