Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Bussum

Badkamer - Bussum

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Bussum?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Ankeveen, Naarden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Bussum aanvragen

Recente aanvragen uit Bussum

zondag 14 februari 2021

Badmeubel met wastafel installeren

We hebben het volgende besteld: Ben Avira badmeubelset met wastafel zwart 100,3x46,5 cm Lava van €1.295,-. Leverdatum is 10 maart. We willen het meubel (incl. sifon) laten installeren door een vakman. Onze oude wastafel moet ook weggehaald worden. We hebben overigens een kraan die boven de wastafel aan de muur bevestigd is, die hoeft niet vervangen te worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.


Badkamer en toilet
woensdag 27 januari 2021

Badkamer renoveren

Mijn badkamer is qua indeling helemaal in orde, maar alles moet worden vervangen: de tegels, wastafel en ipv de douchebak wil ik een bad. Het enige wat voor plaatsing bad moet gebeuren is dat de cv ketel een kwart gedraaid moet worden. Sloop doe ik zelf.


Badkamer en toilet
maandag 25 januari 2021

Badkamer en toilet verbouwen

Wij willen graag de badkamer en het toilet verbouwen. Badkamer: De afmeting van de badkamer is 2,47 bij 1,79 meter. In de badkamer moet nieuw komen: douche, douchewand, badkamermeubel (inclusief twee wasbakken en spiegel), handdoekenradiator ophangen en ventilator vervangen. Vloer (4.5m2) en wanden (19m2) betegelen met 30x60cm tegels. Toilet: De afmeting van het toilet is 1,20 bij 1,20 meter. In het toilet moet nieuw komen: toilet en fontein. Vloer (1,5m2) en wanden (10m2) betegelen met 30 bij 60 tegels. Het slopen doen wij zelf.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen