Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Breda

Klusjesman - Breda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Klusjesman in Breda?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste vakmannen uit Breda die je gratis offertes op maat aanbieden.

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Breda

Recente aanvragen uit Breda

zaterdag 21 januari 2023

Meubels op maat

Ik zoek naar een gesloten trapkast op maat, net zoiets als op de foto bij jullie. Wat zou de kosten hiervan ongeveer zijn iets vergelijkbaars met jullie foto.


Klussen Rijen
woensdag 18 januari 2023

Laminaat, ondervloer en plinten in hal, woonkamer, open keuken, hal, bergruimte en slaapkamer.

Het is ongeveer 40 vierkante meter dus inclusief extra voor het snijden zal er 45 vierkante meter laminaat nodig zijn. Graag zou ik een ondervloer, laminaat en plinten geplaatst willen hebben. Plattegrond van het appartement staat bij de bijlagen.


Klussen Breda
zondag 15 januari 2023

Wanden en plafonds verven ~65m2. (optioneel kozijnen ook)

Het is een (gestript) appartement. Wanden en plafonds zijn glad gestucd. Totaal 65m2, woonkamer, hal, 1 slaapkamer, keuken en toilet, Alles in dezelfde kleur wit. Graag in overleg evt kozijnen en deuren schilderen. Misschien ook wat herstelwerk aan kozijnen. Vanaf week 5.


Klussen Breda
zondag 15 januari 2023

laminaat in hele appartement leggen ~60m2

We willen graag laminaat incl ondervloer en plinten. Appartement is leeg. Er zijn drempels, maar we willen zo min mogelijk plakplinten, liefst geen! (maar dan afgekit.) Vanaf 6 februari. 60m2 laminaat en 50m plint.


Klussen Breda
maandag 09 januari 2023

3 binnendeuren laten afhangen

Ik wil graag 3 binnendeuren op maat laten maken en afhangen. Het zijn stompe deuren. 1 voor badkamer, 1 voor toilet en 1 voor kelderkast. We hebben deze deuren recent bij Praxis besteld. het gaat om 3 binnendeuren Cando Capital Rabat. We hebben al 9 scharnieren, 3 deurkrukken en 2x toiletgarnituur in bezit. Deze hebben we ook besteld bij Praxis


Klussen Breda
dinsdag 03 januari 2023

Laminaat leggen 55m2 + kleine klusjes

Ik wil in mijn nieuwe appartement graag laminaat laten leggen. Het gaat om ongeveer 55m2 laminaat. Ik wil ook wat planken in een kast laten plaatsen. In de badkamer wil ik een stang voor het douchegordijn laten installeren.


Klussen Breda

Klusjesman in regio Breda

Andere klussen in Breda

Offertes aanvragen