Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Breda

Gevel - Breda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Breda?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Breda die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bavel, Chaam, Dorst, Galder, Langeweg, Molenschot, Rijen, Rijsbergen, Sprundel, Strijbeek, Ulicoten, Ulvenhout, Wernhout, Zundert of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Breda

Recente aanvragen uit Breda

maandag 15 maart 2021

Houten gevelbekleding plaatsen

We willen de uitbouw van de bestaande keuken en berging op de begane grond met verticale houten latten (red cedar, douglas of composiet?) met daarachter isolatie laten bekleden. De totale lengte is 8 meter met een hoogte van 2.50. De muur is van steen met daarachter houtskelet isolatie. De berging heeft een iets mindere isolatiewaarde. Graag een bedrijf die met de voorwaarden van de overheid werkt. Indien mogelijk levering materiaal en werkzaamheden uitsplitsen.


Gevel- en metselwerk
maandag 08 maart 2021

Houtwerk in voorgevel vervangen door metselwerk

Ik zoek een vakman die het bestaande houtwerk in mijn voorgevel kan vervangen door metselwerk. Bestaand houtwerk moet worden verwijderd en afgevoerd. Isolatie aanbrengen en nieuw metselwerk aanbrengen. Betreft circa 8 m2. Zie foto’s voor impressie.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 23 februari 2021

Gevel uitbouw voorzien van pleisterwerk of houten bekleding

Wij willen de muur van een uitbouw laten bekleden. Het gaat om 21 m1. Alleen begane grond. Het huis is oud maar het uitbouw is nieuw en die willen we met hout laten bekleden. Graag verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken). Wij twijfelen om de gevel te stucen of te bekleden met hout. We zouden hierover graag advies inwinnen van een specialist. Isolatie is niet nodig.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen