Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keuken - Bergen op Zoom

Keuken - Bergen op Zoom

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Bergen op Zoom?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bruinisse, De Heen, Halsteren, Hansweert, Heerle, Hoogerheide, Huijbergen, Krabbendijke, Kruiningen, Lepelstraat, Moerstraten, Nieuw Vossemeer, Ossendrecht, Oud Vossemeer, Oude-Tonge, Poortvliet, Putte, Rilland, Scherpenisse, Schore, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht, Yerseke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Bergen op Zoom aanvragen

Recente opdrachten uit Bergen op Zoom

zondag 27 december 2020

Betonlook keukenbladen van 3.30 en 1.80 meter

Ik zoek een bedrijf die twee betonlook (beton cire) aanrechtbladen kan maken. De maten van de keukenbladen zijn: 3.30 en 1.80. In de keukenbladen komt een spoelbak (die van 3.30 ) en een kookplaat (blad van 1.80).


Keukenmontage en - renovatie
maandag 23 november 2020

Afzuigkanaal keuken aanleggen

Huidige woning een drive-in met op de 2de verdieping de keuken. Huidige kanaal bevat een slang met een diameter van 90mm maar advies van de keukenboer is minimaal 125 mm in diameter. Het is gemaakt via een koof constructie en de slang loopt via de dakgoot naar buiten. Gaat nog 1 hele verdieping omhoog. Graag zou ik willen weten of er simpelweg een slang met een diameter van 125 mm in de huidige constructie past, of dat er een andere oplossing bedacht moet worden.


Keukenmontage en - renovatie
vrijdag 13 november 2020

IKEA keuken laten plaatsen

Ik wil een IKEA keuken laten plaatsen. Het gaat om 1 muur van 2.20 m en 1 muur 1.40 m tov elkaar, met hangkasten. Leidingen wateraanvoer, waterafvoer en electra zitten klaar. Het is opnieuw gestuct en haast helemaal uitgedroogd.


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen