Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Middelburg

Tuin - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Middelburg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Middelburg die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arnemuiden, Biggekerke, Brouwershaven, Burgh Haamstede, Colijnsplaat, Domburg, Dreischor, Gapinge, Geersdijk, Goes, Grijpskerke, Heinkenszand, Kamperland, Kapelle, Kats, Kattendijke, Kerkwerve, Kloetinge, Kortgene, Nieuw en Sint Joosland, Nieuwdorp, Nieuwerkerk, Noordwelle, Oosterland, Oostkapelle, Renesse, Scharendijke, Serooskerke Schouwen, Serooskerke Walcheren, 's-Gravenpolder, 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, 's-Heerenhoek, Veere, Vrouwenpolder, Wemeldinge, Wissenkerke, Wolphaartsdijk, Zierikzee, Zonnemaire of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Middelburg

zaterdag 20 november 2021

Tuin aanleggen

We willen twee parkeervakken aan laten leggen met grasdallen. De oppervlakte ca; 10m x 3m zijn. De grasdallen zelf hebben we al deze zijn 600 x 400mm en 100mm dik. Het gaat dus om het leggen van de grasdallen en eventueel benodigde hulpmaterialen. Een lange en een korte zijden worden ingesloten door asfalt weg. Mvrgr Eric Dijcks Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik word over meer dan 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kamperland
woensdag 17 november 2021

Elektrische poort plaatsen

Graag wil ik van afstand bedienbare toegangspoort. Deze dient met intercom ook vanuit het huis bedient te kunnen worden. poort moet ongeveer 4,80 worden en 1,60 hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arnemuiden
zaterdag 16 oktober 2021

Gat graven zwembad en afwerking (randsteden en terras) na plaatsing zwembad

Hovenier die gat graaft van 5x3x1.40, grond afvoert. Evt is bronbemaling nodig. Na plaatsing zwembad (wordt gedaan door zwembadbouwer) randstenen en terras afwerken (tegels en grind ca 50m2)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
donderdag 22 april 2021

Keramische tuintegels aanleggen

Wij willen nieuwe keramische tuintegels aanleggen van 56m2. Tegels die er nu liggen wil ik zelf verwijderen. Ik wil graag weten hoe jullie het gaan aanleggen. Ik wil deze klus graag uit laten voeren alleen ik wil wel weten hoe dit gedaan wordt en hoeveel het mij gaat kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goes
dinsdag 15 december 2020

Rozen en Taxus verwijderen en dubbele haag Fagus Sylvatica planten

Ik zoek een bedrijf om 25 meter taxus te rooien en afvoeren en daarna een dubbele haag fagus sylvatica aan te planten Ca 1:50 cm hoog. En om een strook van 11 meter oude rozen te verwijderen en af te graven met nieuwe grond erin. Beregening weer ophalen en leilindes snoeien,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Domburg
zaterdag 19 september 2020

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Onze tuin is 10 meter lang. We willen aan beide kanten de coniferenhaag eruit hebben en hier schutting laten plaatsen. Graag ontvangen we een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zierikzee
maandag 31 augustus 2020

Waterbron slaan of spuiten

Wil graag in mijn tuin een nieuwe waterbron "slaan". ? Ben namelijk nu in het bezit van een put, die ongeveer 4 meter diep is en de diameter van de buis is ongeveer 55 mm. Maar door het veranderen van de sproeiinstallatie en het leidingwerk kan ik maar een zeer beperkt aantal sproeiers in gebruik nemen, omdat hij anders lucht gaat aanzuigen.Er is nu een pomp aangesloten van 3600 l/uur met 4,7 bar. Graag wil ik een buis van 90 mm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Burgh Haamstede
woensdag 26 augustus 2020

Boom kappen in de voortuin in Wilhelminapolder

Boom aan de voorkant van de voortuin, aan de weg op 20 meter van het huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wolphaartsdijk
woensdag 12 augustus 2020

3 dennenbomen snoeien

Het gaat om 3 dennenbomen in de achtertuin. Ze zijn bereikbaar via de tuin en/of straat. 2 moeten worden gesnoeid om omvang en hoogte. De 3e alleen in hoogte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
vrijdag 31 juli 2020

Waterbron slaan

Graag wil ik een waterbron laten maken. Grondwaterpeil ongeveer op 1.50 tot 2 meter diep. Zandgrond en denk aan een bron van 6 à 7 meter diep. Achtertuin goed bereikbaar met materialen. Graag een richtprijs en wanneer te maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw en Sint Joosland
zondag 12 juli 2020

Folie vijver vervangen

Ik zoek een hovenier die mijn vijver kan renoveren. Folie is poreus dus nieuw rubber folie is nodig. Vijver is 6.30 bij 2.30 m. Strakke vorm omrand met grondregels van 60 bij 40 cm. Er zit beplanting en en goudvissen in de vijver. De achtertuin is redelijk bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kloetinge
donderdag 25 juni 2020

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een zwembad van 6 bij 4 breed, de diepte van het zwembad moet 1.5 meter zijn. Tegels heb ik zelf al.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goes
donderdag 11 juni 2020

Stalen damwand laten slaan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een stalen damwand. Hoog 2 mtr over een lengte van 20 mtr met in die lengte twee haakse hoeken. Het is een bouwterrein, dat aan het water ligt. Ik ben opzoek naar een partij die het kan leveren en plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kapelle
zondag 07 juni 2020

Waterbron slaan

Voor mijn tuin in Burgh-Haamstede Zeeland wil ik graag een waterbron laten slaan/boren. Het is de bedoeling dat er in ieder geval een elektrische pomp op wordt aangesloten, maar heel graag zou ik er ook een nostalgische handpomp naast hebben, die dan ook functioneert. graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn. Contact graag via email.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Burgh Haamstede
donderdag 04 juni 2020

Waterbron slaan voor sproeien paardenbak

Ik wil een waterbron laten slaan voor beregenen van de paardenbak. Mag dus brak of zout water zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerkwerve
maandag 01 juni 2020

Waterput slaan

Voor beregening van onze moes- en siertuin (3000 m2) overwegen we een waterput te slaan; we woning in het buitengebied van de gemeente Veere, tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vrouwenpolder
donderdag 28 mei 2020

Waterput slaan

In onze tuin in Renesse willen wij graag een waterput laten slaan en een waterpomp laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Renesse
dinsdag 26 mei 2020

Voortuin leeg halen: boom, struiken, tegels en afvoeren van tuinafval

Graag laat ik mijn voortuin leeghalen: een boom, struiken, tegels en het afvoeren van tuinafval.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
zondag 24 mei 2020

Boom rooien

Taxis is dood aan het gaan. Om verdere problemen te verkomen graag rooien. Omvang stam 80cm hoogte 8m. Staat in achtertuin deze is makkelijk benaarderbaar. Uitvoering rooien in onderling overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
vrijdag 22 mei 2020

Aanleg jeu des boules baan

Een baan aanleggen van 3 x 13 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goes
maandag 18 mei 2020

Boom rooien

Atlasceder rooien. omtrek stam = 170cm hoogte ongeveer 15meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
woensdag 13 mei 2020

Nieuwe schutting plaatsen + verwijderen oude

Ik wil een schutting laten zetten en de oude weg laten halen, gaat om 4.31 m. Graag de nieuwe schutting van hout. Poort is aanwezig, deze hoeft niet vervangen te worden. We zouden het met de buren doen, dus daarmee moeten wij overleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goes
woensdag 29 april 2020

Waterput slaan in tuin en eventueel aansluiten op w.c. + wasmachine

Ik wil graag een waterput laten slaan en installeren in mijn tuin. Deze tuin is 35 m2. Ik wil graag leidingen laten leggen vanuit de waterput naar wc, wasmachine. De tuin is te bereiken via een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw en Sint Joosland
zaterdag 25 april 2020

Coniferen snoeien zijtuin

Graag laat ik mijn coniferenhaag snoeien in de zijtuin. Hier is via een poort bij te komen. Graag snoeiafval afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud 's-Gravenpolder
vrijdag 24 april 2020

Buitenkraan aanleggen voor- en achter tuin

Ik wil in de voortuin en in de achtertuin een buitenkraan aan laten leggen. De voortuin is dicht bij de wc, achter de muur zit de aansluiting. De aansluiting voor de achtertuin zou via de kruipruimte moeten lopen (de keuken zit namelijk aan de voorzijde van de woning). En dus aan de achterkant van onder de grond naar boven op de buitenmuur worden geplaatst. Wat kost dit?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Middelburg
dinsdag 14 april 2020

De voor- en achtertuin renoveren

Graag wil ik een offerte aanvragen voor de renovatie van de voor- en achtertuin. In de voortuin mogelijk iets van een waterspiegel gras en bestrating en in de achtertuin bestrating, vernieuwen grasmat en renovatie vijver met aanleg van borders. De voortuin en achtertuin zijn beide ongeveer 10 meter diep en breed zal ongeveer 4,5 meter zijn. Ik bespreek graag met de hovenier hoe we de tuin het best kunnen inrichten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw en Sint Joosland
maandag 13 april 2020

Vijver uitbaggeren

Onze vijver van 200 m2 maakt onderdeel uit van een veel grotere waterpartij en is een vergaarbak voor blad en takken uit de omgeving. In de loop der jaren heeft zich een dichte laag slib met takken afgezet, met name onder de aanwezige steigers. We willen het slib uit ons deel van de waterpartij af laten voeren. Het water en slib zijn zilt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goes
zondag 12 april 2020

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen graag een waterput laten slaan, hoe diep weet ik nog niet precies, het zou fijn zijn als er een vakman langs kan komen om de situatie te bekijken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wolphaartsdijk
zaterdag 11 april 2020

Kleine tuin herinrichten

Wij willen ons achterplaats 35 m2 graag deels met kunstgras en de bestaande bestrating opnieuw laten inrichten. Kunstgras max 25 m2. Schuttingen staan al. Het betreft uitsluitend aanleg van kunstgras en goede ideeën met betrekking tot de inrichting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wissenkerke
woensdag 18 maart 2020

Rechte boom met kleine zijtakjes kappen

Ik wil mijn boom laten kappen van ongeveer 20 meter. Het is een rechte boom met kleine zij takjes. Mijn tuin is 2400 m2 en de boom heeft ongeveer 25 meter om te vallen. Het zou in een keer om kunnen vallen als de grond goed hard en droog is. Tuin is goed bereikbaar


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wemeldinge

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Middelburg

Offertes aanvragen