Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Bergen op Zoom

Verwarming - Bergen op Zoom

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Bergen op Zoom?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bruinisse, De Heen, Halsteren, Hansweert, Heerle, Hoogerheide, Huijbergen, Krabbendijke, Kruiningen, Lepelstraat, Moerstraten, Nieuw Vossemeer, Ossendrecht, Oud Vossemeer, Oude-Tonge, Poortvliet, Putte, Rilland, Scherpenisse, Schore, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht, Yerseke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Bergen op Zoom aanvragen

Recente aanvragen uit Bergen op Zoom

dinsdag 24 november 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik ben aan het bouwen met een hoge isolatiewaarde en maak gebruik van sipp-panelen. Omdat ik er een woning van wil maken met 0 op de meter wil ik graag weten hoeveel zonnepanelen ik dan zou moeten plaatsen in combinatie met een warmtepomp die hiervoor geschikt is. De woning heeft alleen ruimtes op de begane grond met een gedeeltelijk hellend dak (zonder bovenverdieping). De inhoud is 500 m³. Gezinssamenstelling van het huis wordt 2 personen, oplevering wordt in april verwacht.


CV en verwarming
donderdag 19 november 2020

Doorstroom apparaat plaatsen

Geen gasaansluiting, alleen elektriciteit. Ik wil van grote boiler af en de zichtbare leidingen. Denk aan doorstroom apparaat, nodig voor douche en keuken (woon in appartement). In welke stijl heb je interesse? Landelijk Welke werken moeten gebeuren? Badkamermeubel plaatsen, vloer / wanden plaatsen


CV en verwarming
dinsdag 17 november 2020

Vloerverwarming aanleggen

Willen graag in de badkamer een elektrische vloerverwarming plaatsen en een wand. Heb al twee Monorai (Vasco) elektrisch verwarmingen gekocht. De badkamer is 12 m2.


CV en verwarming
Offertes aanvragen