Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Vlissingen

Tuin - Vlissingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Vlissingen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Vlissingen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Koudekerke, Oost-Souburg, Ritthem, Westkapelle, Zoutelande of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Vlissingen

woensdag 08 juni 2022

Schutting met betonpalen en houten platen plaatsen 31m

Ik zoek een iemand die op korte termijn schuttingen kan plaatsen van beton palen met houten platen er tussen. Het gaat om 31 meter aan schutting. De vakman hoeft niks meer te verwijderen uit de huidige situatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
vrijdag 11 maart 2022

Schutting plaatsen

We willen graag een schutting laten plaatsen met een poort van 1 m erin verwerkt. 4m x 7.20 m. met betonnen palen en beton schutting met grenen hout. ( goedkoopste soort metbeton).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg
vrijdag 09 april 2021

Terras aanleggen 65m²

Wij willen ons terras aanleggen achterkant huis met afwatering. Het terras is 65m² en er liggen nu klinkers. We dachten zelf aan tegels, maar staan open voor andere ideeën.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoutelande
vrijdag 26 maart 2021

Plaatsen schutting 10 meter lang

Beste heer/mevrouw, Hierbij zou ik graag een offerte willen opvragen voor het laten plaatsen van een Hout Beton schutting – basis systeem. Het gaat om een schutting tussen mij en mijn buurvrouw, deze is ongeveer 10 meter lang, en per kant 1 paneel met een poort, ik schat 2x 3,5meter. Aanschaf van de nieuwe schutting door de vakman. Oude schutting verwijderen door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg
woensdag 17 februari 2021

Tuin 54m² betegelen, 7m betton schutting en overkapping 5mx1,5

Tuin is ongeveer 54m2. Deze willen we laten bestraten, wat er nu ligt halen we er zelf uit. Aanschaf van de tegels graag zelf al aanschaffen. Daarnaast willen we een houtbeton schutting, aan beide kanten van de tuin komt ongeveer 3,5 schutting van ongeveer 1,80 breed. Ik wil deze beide vernieuwen. Aan de achterkant van de tuin moet een overkapping komen. Deze komt over de gehele breedte, van ongeveer 5 meter breed. De overkapping moet van hout worden met een plat dak.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
maandag 24 augustus 2020

Schutting laten plaatsen

Wij willen onze schutting vervangen ,de lengte is nog 5.60 meter. Het is een horizontale schutting met platen van 21 cm breed. De oude moet afgevoerd worden Kunt u mij helpen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen

Tuin in regio Vlissingen

Andere klussen in Vlissingen

Offertes aanvragen