Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Vlissingen

Tuin - Vlissingen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Vlissingen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Vlissingen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Koudekerke, Oost-Souburg, Ritthem, Westkapelle, Zoutelande of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Vlissingen

vrijdag 26 maart 2021

Plaatsen schutting 10 meter lang

Beste heer/mevrouw, Hierbij zou ik graag een offerte willen opvragen voor het laten plaatsen van een Hout Beton schutting – basis systeem. Het gaat om een schutting tussen mij en mijn buurvrouw, deze is ongeveer 10 meter lang, en per kant 1 paneel met een poort, ik schat 2x 3,5meter. Aanschaf van de nieuwe schutting door de vakman. Oude schutting verwijderen door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 17 februari 2021

Tuin 54m² betegelen, 7m betton schutting en overkapping 5mx1,5

Tuin is ongeveer 54m2. Deze willen we laten bestraten, wat er nu ligt halen we er zelf uit. Aanschaf van de tegels graag zelf al aanschaffen. Daarnaast willen we een houtbeton schutting, aan beide kanten van de tuin komt ongeveer 3,5 schutting van ongeveer 1,80 breed. Ik wil deze beide vernieuwen. Aan de achterkant van de tuin moet een overkapping komen. Deze komt over de gehele breedte, van ongeveer 5 meter breed. De overkapping moet van hout worden met een plat dak.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen