Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Vlissingen

Tuin - Vlissingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Vlissingen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Vlissingen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Koudekerke, Oost-Souburg, Ritthem, Westkapelle, Zoutelande of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Vlissingen

vrijdag 09 april 2021

Terras aanleggen 65m²

Wij willen ons terras aanleggen achterkant huis met afwatering. Het terras is 65m² en er liggen nu klinkers. We dachten zelf aan tegels, maar staan open voor andere ideeën.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoutelande
vrijdag 26 maart 2021

Plaatsen schutting 10 meter lang

Beste heer/mevrouw, Hierbij zou ik graag een offerte willen opvragen voor het laten plaatsen van een Hout Beton schutting – basis systeem. Het gaat om een schutting tussen mij en mijn buurvrouw, deze is ongeveer 10 meter lang, en per kant 1 paneel met een poort, ik schat 2x 3,5meter. Aanschaf van de nieuwe schutting door de vakman. Oude schutting verwijderen door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg
woensdag 17 februari 2021

Tuin 54m² betegelen, 7m betton schutting en overkapping 5mx1,5

Tuin is ongeveer 54m2. Deze willen we laten bestraten, wat er nu ligt halen we er zelf uit. Aanschaf van de tegels graag zelf al aanschaffen. Daarnaast willen we een houtbeton schutting, aan beide kanten van de tuin komt ongeveer 3,5 schutting van ongeveer 1,80 breed. Ik wil deze beide vernieuwen. Aan de achterkant van de tuin moet een overkapping komen. Deze komt over de gehele breedte, van ongeveer 5 meter breed. De overkapping moet van hout worden met een plat dak.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
maandag 24 augustus 2020

Schutting laten plaatsen

Wij willen onze schutting vervangen ,de lengte is nog 5.60 meter. Het is een horizontale schutting met platen van 21 cm breed. De oude moet afgevoerd worden Kunt u mij helpen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
woensdag 29 april 2020

Eenmalig onderhoud tuin in Vlissingen

Door uitval van degene die mijn tuin onderhield is die het afgelopen jaar wat verwaarloosd. Ik ben nu op zoek naar iemand die voor een redelijk bedrag het onkruid wil verwijderen en de overwoekerde planten en klimop op de schutting wil aanpakken, en eventueel niets aan de tegels kan doen, mochten die erg zijn weggezakt. Het betreft een tuin van zo'n 10 bij 5 meter, voornamelijk tegels met enkele plantenbakken. Eerste contact gelieve alleen via e-mail.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
maandag 24 februari 2020

Kleigrond afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin 15 cm af laten graven en de tuin is 9 x 5 meter. Je kan er goed komen en de grond kan naast het huis gedumpt worden. Geen parkeer probleem en het huis is op een hoek.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
woensdag 19 februari 2020

Nieuwe schutting laten plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen, de oude is zwaar beschadigd geraakt na een recente storm. Wij willen een grenenhouten schutting, of een hout-betonschutting met grenenhouten tussenpanelen en antraciete betonpalen. De lengte waarover deze geplaatst wordt is zonder hoeken, en is rond de 18 m2. Huidige schutting mag weggehaald worden door de vakman en afgevoerd worden. Ook zouden we graag willen dat de vakman voor het bovenstaande materiaal zorgt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
dinsdag 26 november 2019

Tuin opknappen

Onze tuin grWe willen onze tuin graag opknappen, onkruid verwijderen etc. En de oude tegels verwijderen, afvoeren en vervangen door nieuwe. De nieuwe tegels verzorg ik zelf. De tuin is 45 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
vrijdag 08 november 2019

Tuin afgraven en egaliseren

Tuin afgraven en egaliseren. Het is een oppervlakte van 60 vierkante meter. Hierna willen we tegels gaan leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
zaterdag 13 juli 2019

Gedeelte tuin egaliseren

Ik wil graag een gedeelte tuin egaliseren. Gaat om ongeveer 18 a 20 m2 grond . Zal moeten worden afgegraven en worden gevlakt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
vrijdag 05 juli 2019

Prijsopgave boom rooien

Prijsopgave voor het rooien van een boom van ongeveer 12 meter en het afvoeren. De achtertuin is bereikbaar via het huis. Onduidelijk of er een kapvergunning nodig is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg
vrijdag 26 april 2019

Oude gazon verwijderen tuin egaliseren en graszoden leggen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn oude gazon kan verwijderen, de tuin kan egaliseren en graszoden kan leggen. Totaal oppervlak 48 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoutelande
woensdag 03 april 2019

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. 24 meter lang zonder hoek. Antracieten betonpalen met onderbord antraciet. Schutting hoog i.v.m. privacy Ik zorg ervoor dat de huidige schutting wordt verwijderd. Toegankelijke toegang tot de zijtuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
maandag 25 maart 2019

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk van rond 40 cm laten verwijderen in mijn achtertuin. De doorgang naar de tuin is zo'n 90 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
dinsdag 05 maart 2019

Houten terras plaatsen

Ik heb een terras liggen met stenen tegels van 30 bij 30 cm die niet egaal liggen. Ik wil dat deze egaal gelegd worden om vervolgens planken te leggen zodat er een houten terras komt. Het gaat om ongeveer 100 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoutelande
zaterdag 02 maart 2019

Schutting met dubbele schuifdeur maken

Graag wil ik een houten schutting van ongeveer 5 meter inclusief een dubbele schuifdeur. Het is één lengte aan de brandgang. Dubbele schuifdeur omdat ik met de motor een haakse bocht moet maken de tuin in. De oude schutting verwijder ik zelf. Alles moet via de brandgang van iets meer dan een meter breed aan en afgevoerd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg
zondag 10 februari 2019

Afgraven van kleigrond en ophogen met zand

Ik wil graag 25 m2 grond afvoeren en zand retour. Ik heb alleen een poort ter beschikking van 1 meter breed en 1,90 hoog als uit en toegang tot de tuin. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
zaterdag 05 januari 2019

Tuin leeghalen en afvoeren

We willen van wat er nu is een echte tuin maken, maar daarvoor moet eerst de tuin leeg en afgevoerd worden en eventueel een tuinontwerp worden gemaakt. De tuin zal ongeveer 30 m2 worden. Het gaat dus vooral om het leeghalen en de omheining van de hond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
vrijdag 23 november 2018

Boomstronk verwijderen

45 jaar oude berk gerooid, stronk dient verwijderd te worden om straatje en heg te kunnen herstellen en hortensia's te kunnen planten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg
zondag 04 november 2018

Populier verwijderen en wegfrezen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een populier met een hoogte van 20 meter kan verwijderen uit mijn achtertuin. Ook dient de stam weggefreesd en het afval afgevoerd te worden. De boom bevindt zich vrijwel direct naast een schuur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg
donderdag 14 juni 2018

Schutting vervangen inclusief poort

Ik wil de schutting, inclusief poort laten vervangen. De schutting is ongeveer 10 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
zaterdag 26 mei 2018

Vlonders plaatsen in de achtertuin

Ik wil graag vlonders geplaatst hebben in mijn achtertuin, voorwerk hoeft niet gedaan te worden want het is bestraat en daar wil ik het op hebben. Ik wil graag weten of dat ook mogelijk is? En wat het in totaal zou kunnen gaan kosten als ik bijv de vlonder van €19,99 neem


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
donderdag 10 mei 2018

Tuinschutting met poort plaatsen

- schutting voor achterzijde tuin, met een poort - totale breedte inclusief poort circa 6 meter - hoogte schutting circa 1.80 meter - houten schutting, planken verticaal - graag ook een opgave voor een alternatieve schutting (6 m) zonder poort Tuin heeft een achterom met de breedte van een auto.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
maandag 09 april 2018

Coniferen snoeien en afvoeren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het terugsnoeien van mijn coniferen en het afvoeren van het materiaal. Ze zijn ongeveer 5 meter hoog en 2 meter breed (strook van 5 meter). Goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
donderdag 23 november 2017

Schutting inspecteren en indien nodig repareren

Sinds augustus woon ik in deze woning. Ik heb in mijn tuin gezien dat de onderste betonnen delen van de schutting hier en daar gescheurd zijn. Ik wil door een vakman laten beoordelen of er hierbij actie nodig is. Misschien is de situatie stabiel, maar daarover laat ik mij graag even adviseren. Als het nodig is, moet er vervanging plaatsvinden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
maandag 09 oktober 2017

Kunstgras leggen

Klant wenst graag een offerte voor mijn gazon van 5.40 bij 10.00 meter, dus 54 vierkante meter. Het oude gazon eruit halen en afvoeren en het kunstgras leggen met alle benodigde spullen (zand, doek, haken enz.). Uit voering in onderling overleg met de klant. Maakt op zichzelf niet direct wat niet uit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
woensdag 21 juni 2017

Waterput laten slaan/boren voor particulier gebruik

Aanvraag voor het slaan of boren van een waterbron. Gebruik water is voor (op)vullen vijver en beregening van de tuin en mogelijk later als drinkwater voorziening. Grondwater zit op 1.50 meter en eerste kleilaag op 50 cm onder maaiveld. Gewenste capaciteit 2-5 m3/hr.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ritthem
zondag 11 juni 2017

Composiet schuttingen met poorten plaatsen

Graag willen wij een antracietkleurige composiet schutting laten plaatsen van 240 cm hoog. Het gaat om een stuk van 530 cm en een stuk van 270 cm lang. In dat laatste deel moet ook een poort geplaatst worden. Verder willen we op een andere plaats nog een poort laten plaatsen van 180 cm hoog en 180 100 cm breed. Als laatste willen we een schutting van 130 cm hoog en 300 cm lang. Wij zullen zelf de huidige schutting verwijderen en afvoeren. We ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlissingen
zaterdag 10 juni 2017

Wortels verwijderen van de buren

Wortels verwijderen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Koudekerke
dinsdag 30 mei 2017

Nieuwe schutting in de tuin

Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen. Op dit moment is er een hekje van ongeveer een halve meter hoog met palen, geslagen in asfalt. Zonder het asfalt te slopen, willen wij deze palen er uit halen om een nieuwe schutting te plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost-Souburg

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Vlissingen

Offertes aanvragen