Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Bergen op Zoom

Isolatie - Bergen op Zoom

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Bergen op Zoom?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Bruinisse, De Heen, Halsteren, Hansweert, Heerle, Hoogerheide, Huijbergen, Krabbendijke, Kruiningen, Lepelstraat, Moerstraten, Nieuw Vossemeer, Ossendrecht, Oud Vossemeer, Oude-Tonge, Poortvliet, Putte, Rilland, Scherpenisse, Schore, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht, Yerseke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Bergen op Zoom aanvragen

Recente opdrachten uit Bergen op Zoom

donderdag 22 oktober 2020

Wand isoleren

Wil graag een enkelsteense muur/voorgevel isoleren door middel van voorzetwand. Dit zal alleen de woonkamer zijn. Is een erkermodel, dus met veel hoekwerk en ramen natuurlijk. 2 zijramen en 1 midden raam. Ons huis dateert uit de jaren 30. Wij willen een zo optimaal mogelijk rendement behalen. Is naar schatting 12 m2.


Isolatie
donderdag 15 oktober 2020

Plafond van garage isoleren

Isoleren van garage. De garage is aan het huis vast gebouwd ( twee onder een kap woning ). De garage muur is nu enkelsteens er moeten 3 muren en het plafond geïsoleerd worden. Het gaat om een (nieuwbouw)woning van 2020. qua materiaal dacht ik zelf aan pir + underlayment platen. De garage deur heeft een isolatiewaarde van iso-20. Het gaat om 16 m2.


Isolatie
Offertes aanvragen