Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Amsterdam Zuidoost

Stucen - Amsterdam Zuidoost

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Amsterdam Zuidoost?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abcoude, Baambrugge, Duivendrecht, Loenersloot, Ouderkerk aan de Amstel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Amsterdam Zuidoost aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam Zuidoost

maandag 12 april 2021

Spuiten latex 150m²

Ik zou graag mijn wanden en plafonds latex laten spuiten in mijn nog te renoveren woning. De wanden en plafonds worden zelf gestukt. Het gaat om 42m2 plafonds in RAL 9016 mat, 83m2 wanden in RAL 9016 mat, 15m2 in de kleur Brave Ground mat van Flexa en 8m2 in de kleur Denim Drift mat van Flexa. Ik wil deze klus graag in juni uitgevoerd hebben. Evt ook wat houtschilderwerk van de trap.


Stucwerk en spackspuiten
dinsdag 06 april 2021

De wanden en plafonds van een woning stucen

Ik zoek een specialist voor het stucen van mijn gehele woning. Het betreft 75 m2 aan wanden en 60 m2 aan plafonds. De plafonds hebben een hoogte van 246 cm. De ondergrond van zowel de wanden als plafond bestaat uit oud spackspuitwerk.


Stucwerk en spackspuiten
woensdag 10 maart 2021

Buitenmuren isoleren en stucen 220m²

Ik wil de buitenkant van mijn woning laten isoleren en stucen samen met de buren. Het gaat om 220m². Isolatie moet echt van buitenaf geïsoleerd worden. Eventueel daarna ook schilderen, hangt af van de prijs. Het gaat om thermisch isoleren.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen