Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keuken - Amersfoort

Keuken - Amersfoort

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Amersfoort?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Achterveld, Baarn, Barneveld, Bunschoten Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soesterberg, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg, Zwartebroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Amersfoort aanvragen

Recente opdrachten uit Amersfoort

donderdag 14 januari 2021

Keukenblad vervangen

Een bestaand granieten keukenblad is aan 1 kant aan het verzoeten, en we willen deze graag door een nieuwe laten vervangen. Het blad is 3 meter breed en 1,5 meter diep.


Keukenmontage en - renovatie
dinsdag 13 oktober 2020

Tweedehands keuken plaatsen

Ik wil graag een tweedehands keuken laten plaatsen (zie foto). Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen, om de keuken (3,65 meter lang (inclusief de grote kast waarin de koelkast zit) te doen plaatsen. De kasten zijn al in elkaar gezet, dus kunnen direct geplaatst worden. Twee onderkasten komen te vervallen, hierin dient een inbouwvaatwasser en een inbouwoven geplaatst te worden. Die worden nog aangeschaft, maar we hopen dat u advies kan geven over welke maatvoering we daarbij moeten aanhouden. Verder dient een bestaande waterleiding met kraan (voor de wasmachine) verwijderd en afgedopt te worden. Die loopt aan de buitenzijde van de muur. Mocht u meer info nodig hebben, dan kunt u mij contacteren.


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen