Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Sneek

Stucen - Sneek

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Sneek?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bakhuizen, Balk, Bolsward, Elahuizen, Harich, IJlst, Koudum, Makkum, Molkwerum, Offingawier, Oosthem, Oppenhuizen, Oudega gem. Wymbritserad, Rijs, Scharnegoutum, Stavoren, Terhorne, Warns, Wieuwerd, Wommels, Workum, Ysbrechtum of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Sneek aanvragen

Recente aanvragen uit Sneek

maandag 15 maart 2021

Stucen 25m² betonlook en 10m² spackspuit

Ik wil de wanden 25m² en het plafond 10m² laten stucen. Ik wil het laten afwerken met glad pleisterwerk op het plafond en op de muren wil ik een soort van betonlook.


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 04 maart 2021

20m² stucen

Ik wil de wanden (15m²) en het plafond (5m²) laten stucen. Er zit momenteel oud stucwerk op de muren en op het plafond gipsplaten. Wanden moeten worden afgewerkt met spachtelputz (korrel) en het plafond glad afwerken met pleisterwerk.


Stucwerk en spackspuiten
dinsdag 17 november 2020

Wanden laten stucen

Ik wil de wanden laten stucen. In totaal gaat het om 120 m2. Ornamenten hebben geen prioriteit maar mogen meegenomen worden in de offerte.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen