Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Buitenzonwering 2 Alkmaar

Zonwering - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonwering in Alkmaar?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende zonweringspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een zonnescherm of rolgordijnen laten plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Akersloot, Bergen, Bergen aan Zee, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende zonweringspecialist.

Offertes voor zonwering in Alkmaar aanvragen

Recente aanvragen uit Alkmaar

woensdag 14 april 2021

zonnescherm ophangen

Een terrasscherm van 3 m.breed met een uitval van 2,5 m. met knikarm


Klussen Koedijk
zaterdag 16 mei 2020

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor van zonnescherm (6m breed, 3m uitval, knikarm) doet het bijna niet meer. Met schakelaar binnen.


Klussen Alkmaar
zondag 16 februari 2020

Aanvraag offerte voor stucen buitenmuur

In onze buitenmuur beginnen scheuren te ontstaan (zie foto). Graag zouden wij van u een offerte ontvangen voor het repareren van deze scheuren en het opnieuw stucen van de muur. De muur is ongeveer 6 x 6 en de ramen en deuren zijn elk zo'n 2.45 x 1.30 (zie tweede foto) Het zonnescherm zit op de muur gemonteerd, de rolluiken op het kozijn. Kunt u ook aangeven of deze verwijderd moeten worden en zo ja, kunnen jullie dit ook regelen?


Stucwerk en spackspuiten Alkmaar
woensdag 31 juli 2019

Montage zonnescherm

Ik zou graag een offerte voor montage van een knik arm zonnescherm van 350 x 300 cm en het demonteren van de bestaande zonnescherm. Graag aparte opgave.


Klussen Egmond aan Zee
zondag 28 juli 2019

Nieuwe tuin compleet inrichten en aankleden

Wij willen graag de volgende onderdelen in de tuin: Terras aan het huis met zonnescherm. Veel bestrating met daarbij de zorg voor goede afwatering. Plantenbakken. Verlichting. Overdekte veranda aan de garage. Afgeschermde plaats voor afvalcontainers. Tuinafscheiding aan twee kanten. Oppervlakte voor-, achter- en zij-tuin is in totaal ongeveer 360 m2. Het is een nieuwbouwwoning dus niets zal hoeven worden verwijderd. Al het nieuwe materiaal kan de vakman meenemen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alkmaar
vrijdag 24 mei 2019

Zonnescherm monteren

Er dient een 2e hands zonnescherm met handmatige bediening van 5 meter breed gemonteerd te worden, gehele breedte terras. Het oude scherm dient te worden verwijderd.


Klussen Alkmaar

Zonwering in regio Alkmaar

Andere klussen in Alkmaar

Offertes aanvragen