Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Alkmaar

Architect - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Alkmaar?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Akersloot, Bergen, Bergen aan Zee, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Alkmaar aanvragen

Recente aanvragen uit regio Alkmaar

zondag 08 mei 2022

Keuken ontwerpen

Ik zoek een interieur designer voor het ontwerpen van mijn keuken, rond half oktober krijgen wij de sleutels van het huis, daarvoor willen wij graag een ontwerp van ontvangen. Ik heb een bijlage met de afmetingen, deze kan ik toesturen.


Bouwtekening en ontwerp Egmond aan Zee
maandag 11 oktober 2021

Bouwen extra verdieping +-48m2

Ik ben aan het onderzoeken of het bouwen van een extra verdieping op onze woning financieel mogelijk is. Het gaat bij voorkeur om een opbouw van een gehele verdieping. De woning is 5,63m breed en 8,40m diep. Het betreft een woning zonder echte zolder (vliering boven trap / hal) maar het is ook geen plat dak. Nieuwe verdieping graag geïsoleerd, buiten volledig in kunststof afgewerkt, binnen in ieder geval afgewerkt met verwarming, elektra, aansluitingen voor badkamer (afhankelijk van prijs / budget incl. afgewerkte badkamer) en bij voorkeur ventilatie meenemen voor zowel de 1ste verdieping als de nieuwe verdieping (woning heeft momenteel geen ventilatie). E.e.a. afhankelijk van de mogelijkheden en prijs. Tevens graag ook de aanvraag van vergunningen meenemen.


Bouwtekening en ontwerp Alkmaar
maandag 28 september 2020

Installatietekening voor de keuken laten maken

Installatietekening voor de keuken laten maken


Bouwtekening en ontwerp Alkmaar
maandag 28 september 2020

Een constructieberekening maken

Op zolder staan 2 muurtjes waarvan ik graag zo willen weten of deze een dragende functie hebben voor het dak. Hiervoor zou ik graag iemand langs laten komen om dit te beoordelen en indien nodig een berekening laten maken. Indien inderdaad dragend, zou ik ook graag willen weten wat de opties zijn om het toch open te breken.


Bouwtekening en ontwerp Heiloo
maandag 11 mei 2020

Maken bouwtekening schuur

Maken van bouwtekening schuur incl berekening tbv fundering. Houtbouw schuur L vorm. 7x4 en 4x2. Geen verdieping


Bouwtekening en ontwerp Grootschermer
zaterdag 31 maart 2018

2 onder 1 kap woning ontwerpen

Wij willen de helft van een bestaande 2 onder 1 kap woning laten slopen en nieuw aanbouwen, met nieuwe wensen zoals een aanbouw 2 hoog en geschakelde garage, volgens regelgeving van de gemeente tbv de vergunningaanvraag.


Bouwtekening en ontwerp Ursem

Architect in regio Alkmaar

Andere klussen in Alkmaar

Offertes aanvragen